חוות דעתך על מסלול בצפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה חוות דעתך על מסלול בצפון מזרח ארה"ב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12074 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

טיול לצפון מזרח ארצות הברית.
    נוחתים בניו יורק באמצע ספטמבר
    המסלול מאחד פחות או יותר את המסלול הירוק והכחול מספרך יחד עם זאת יש לנו מספר שאלות ספציפיות.

1- נסיעה דרך מיסטיק, ניו- פורט ולינה באזור פרובידנס
    2 יום בבוסטון, לינה צפונית לבוסטון
    3 נסיעה על כביש 1 לאקדיה דרך פארק קמדן, מיגדלור
    4 יום באקדיה, שביל הפארק
    5 חצי יום אקדיה ונסיעה לנורת' קונווי
    6, 7, 8 – הרים לבנים
    9- עליה דרך כביש 100 לברלינגטון
    10 חציה האגם ולינה בלייק פלאסיד
    11- ירידה בכבישי הנוף לכוון לייק גורג ולינה שם
    12- six flags
    13 ואילך – ניו יורק

ועכשיו לשאלות הספציפיות:

מכיוון והמסלול הוא איחוד בין שני מסלולים בספר שלך, מה דעתך על חלוקת הזמן?
    יש לנו יום ספייר. התכנון היה להקדישו לשייט לווייתנים אך ויתרנו בשל גילאי הילדים ( 3 ו 7). המלצתך שונה?
    בספר הרבה מההמלצות כרוכות בפעילות מים – לא בנינו על זה,אבל להערכתך יש סיכוי בטווח התאריכים הזה לטבילה?
    את ממליצה גם בהרבה מקומות על שייט בקייקים- אנחנו עם ילדים בני 7 ו 3, זה לא רלוונטי עבורנו. האם יש מקום בו ניתן לשכור סירות גדולות יותר ולטייל?
    לגבי ההרים הלבנים – התכנון הוא לעלות להר וושינגטון ברכבת ולרדת דרך מסלולי הטיולים שהצעת לאורך כביש 302. יש לדעתך ערך לנסוע שוב ברכבת באותו מסלול? ( יש שפע של אפשרויות באיזור הזה, מעבר ליום של הר וושינגטון ניסע חצי קמקמגוס ביום אחד וביום נוסף ניסע לאתרים באיזור נורס קונווי, ואז לפרקוניה נוטצ והלוסט ריבר ונמשוך לכוון כביש 100 ללינה)

ו… יש לך המלצה ללינה באיזור הפארק (SIX FLAG) בלייק גורג? הפארק נפתח רק ב 12 ונשמח לטייל קצת לפני…

המון תודה ושנה טובה.

( שכחתי לציין – טיילנו כבר לפני המלצתך בניאגרה ובאיזור איתקה – היה מעולה)

#12099 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    נראה לי שיום 9 לחוץ ובפרט שכדאי לנסוע ביום זה מערבה בכביש קנקמגוס וללון בדרך. לא בטוחה באיזה קטע של כביש 100 התכוונתם לנסוע ביום זה..?
    בעונה זו כבר אין הרבה לווייתנים (רובם נדדו דרומה) ולכן יש טעם לצאת אך ורק אם אמרו לכם בחברה המארגנת את השיט שנצפו בימים האחרונים לווייתנים. רוב פעילויות המים לא יהיו זמינות בעונה זו. אפשר יהיה להתרחץ אך המים עלולים להיות קרים. לא מכירה שיט שהוא לא קאנו/קיאק. אין בעיה לשוט בשירות אלה עם ילדים.
    לדעתי תספיק לכם רכבת אחת ואין טעם לנסוע לאורך כביש 302 ברכבת.
    האם בדקת שסיקס פלגס פתוח? (הוא פתוח בעונה זו רק בסופ"ש). לגבי מלונות בקרבת הפארק – אני לא מכירה אבל בטוח יש המלצות באתר הפארק.
    נטע

#12187 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    איפה אתם ישנים ביום השמיני בלילה?
    נראה לי שהיום התשיעי לחוץ כי אם אתם לנים ביום השמיני בלילה בנורת קונוואי כדאי לנסוע ביום התשיעי גם בכביש קנקמגוס וגם בהרים הירוקים וזה קצת הרבה…
    לכן ייתכן שכדאי ללון ביום השמיני בלינקולן למשל.
    לא הייתי מוסיפה את קייפ קוד (למרות שקייפ קוד מקסימה ואפשר לעשות שם טיול אופניים נהדר עם הילדים) כי זה מאוד ילחיץ את הטיול.
    ללא ספק הייתי מוסיפה עוד יום באקדיה וכן כדי להוריד עומס מיום 3 ייתכן שהייתי לנה ביום 3 בקמדן.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #12099 in חוות דעתך על מסלול בצפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0