זקוק לעצות לטיול משפחתי בפארקים של אורלנדן

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה זקוק לעצות לטיול משפחתי בפארקים של אורלנדן

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #15781 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום.
    מתכנן טיול עם המשפחה (ילדים בגילאי 3-15) לפארקים של אורלנדו. קצת מבולבל משפע המידע המופיע בספר מסלולים. אשמח לקבל עצות וטיפים לפי הנקודות הבאות:
    1. אנו בחופש בין התאריכים 15.12.14-30.01.15. מהי התקופה הטובה ביותר מבחינת אורך התורים? (אני מתכוון לבלות עד שלושה שבועות באיזור ואני שונא מאוד לכלות את זמני בעמידה בתור…)
    2. באלו פארקים "חובה" לבקר? (כדי שכל המשפחה תהנה.אחר עיון מעמיק בספרך הגעתי למסקנה לבקר בפארקים הבאים:
    א. מג'יק קינגדום, אנימל קינגדום ואפקוט של דיסני.
    ב. יוניברסל סטודיוס, איילנד אוף אדבנצ'ר של יוניברסל. ( מתלבט אם להוסיף גם את סי וורלד, כי אמרו לי שבמיאמי יש משהו דומה לסי וורלד וזול יותר )
    לפארקי מים אין בכוונתי ללכת.
    האם לדעתך ה הבחירה שלי נכונה? )
    3. כמה זמן להקדיש לכל פארק? (אני לא בלחץ זמן)
    4. האם ניתן להשיג כרטיסים זולים יותר מהמופיע באתרי האינטרנט של הפארקים? כיצד?

ובכלל, אשמח מאוד לקבל מידע מועיל וטיפים בעניין זה מלבד המופיע בספר.

תודה רבה מראש,
    רונן, פנמה.

#15871 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. כדאי לא להגיע באזור חופשת כריסמס – סביבות 20.12 עד 10.1
    עדיף להימנע מהפארקים בימי שבת וראשון
    2. לגבי פארקים לדעתי חובה – מגיק, אפקוט, יוניברסל, איילנד אוף אדבנצ'ר
    פארק מים – אם מספיק חם – מומלץ מאוד לפחות פארק אחד – או טייפון לאגון או בליזארד ביץ. זה יום מעט של מנוחה בין ימי הפארקים העמוסים
    מציעה גם לעשות טיול יומי לשמורת בלו ספרינגס כדי לצפות בטבע בפרות ים
    פארק אנימל קינגדום – רק אם יש זמן
    סי וורלד – אני לא האדם לשאול. אני עקרונית נגד המקום הזה המתעלל בלווייתנים…
    3. הייתי מקדישה יום לכל פארק – עדיף ללכת לשני פארקים מאשר ללכת לאותו פארק פעמיים
    4. לא ממש… רק אם מבקרים הרבה ימים בפארקים של אותה חברה אפשר לקבל הנחה. לפעמים יש הנחות דרך בית חבד באורלנדו אבל בד"כ לא בחורף
    נטע

עדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #15871 in זקוק לעצות לטיול משפחתי בפארקים של אורלנדן
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0