התלבטות לגבי מסלול – עד כמה טופינו יעד אטרקטיבי?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התלבטות לגבי מסלול – עד כמה טופינו יעד אטרקטיבי?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3280 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני עומדת לנסוע באמצע יוני עם 3 ילדים בגילאי 5-11, רוב הזמן כמבוגר יחיד, ורוב הזמן באוהלים, מטעמי חיסכון. (שמונה ימים יהיו עם עוד מבוגר). לכן, למרות שהטיול מתוכנן להיות ארוך יחסית (26 ימים), חשוב לי שלא להגזים בנסיעות. אנחנו נוחתים בג'קסון ומשם לגרנד-טיטון, יילוסטון, גליישר. זה 'יגמור' לנו כמעט שבועיים. טיסה חזרה כנראה תהיה מסיאטל, בעיקר מטעמים לוגיסטיים, אבל זה לא מחוייב המציאות. רק הטיסה הלוך ניקנתה, מיקום החזרה עדיין לא נקבע. ואז יש כמה התלבטויות: רוקי קנדי וואנקובר איילנד? (אגב, ברוב המקומות הייתי ממזמן. הילדים כמובן שלא). עד כמה טופינו שווה נסיעה של 10 שעות? (לא זוכרת שהייתי. 5 הלוך 5 חזור).
    או, לעומת זאת, לנסוע מגליישר לאזור מדינת וושינגטון (שבה לא הייתי, מלבד סיאטל)?
    אגב, אנחנו נהיה באוקיאנוס השני (האטלנטי) חודשיים אח"כ.
    ואצטרף למחמיאים לספרים. לא מצאתי פה בארה"ב ספרים ברמה דומה, אז אני מזמינה מהארץ.

#3282 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    האי ונקובר מקום מקסים וטופינו מדהימה באופן יוצא דופן (זכאית לכל הסופרלטיבים שבעולם). יחד עם זאת, זה מקום גשום מאוד וזה עלול להוות קושי אם את לנה באוהל לבד עם הילדים. כמו כן אם הטיול מתוכנן ליוני את יכולה להתקל בקושי למצוא מקום בחניוני הלילה של טופינו בהתראה כזו קצרה. במקומך הייתי מוותרת על הנסיעה הארוכה מערבה ומתמקת רק בקו של ילוסטון-הרי הרוקי. כדי לקצר נסיעות יכול להיות שמה שאתה צריכה לעשות זה לנסוע מילוסטון לגליישר (אגב, הכביש החוצה את השמורה נפתח רק באמצע יוני), משם לווטרטון (שמורה חמודה מאוד) ומשם לבאנף, יוהו וגליישר. את יכולה לסיים את הטיול באדמונטון. אפשר כמובן להוסיף נסיעה מערבה לונקובר ואזור סיאטל אבל זו נסיעה ארוכה ואם את לבד עם הילדים אני לא בטוחה שזה כדאי. בכל מקרה – קשה לי לייעץ לגבי זה. בכל מקרה – קחי בחשבון שביוני יכול להיות קר באזורים הללו – הצטיידו בשקי שינה חמים. חזקי ואמצי!!! (אגב, גם לי יצא ללון באוהל כמה פעמים לבד עם הילדים. זה היה לא פשוט אבל בהחלט חווייה שווה).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #3282 in התלבטות לגבי מסלול – עד כמה טופינו יעד אטרקטיבי?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0