התלבטות בין מסלולים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התלבטות בין מסלולים

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #61508 הגב
    שומרת
    אורח

נטע הי
    תודה רבה שוב על המענה המהיר
    את כל הטיולים שלנו ערכנו בהמלצתויך הנהדרות שהוכיחו את עצמם כל פעם מחדש עם ספרייך הנפלאים
    התוכנית כרגע לאמצע יוני זוג עם ילדה בת 15 .. מה המצב באזור זה של יוטה קולרדו מואב הגרנד קנייון בעניין הקורונה האם כבר מומלץ לנסוע השנה או שעדין הנגיף מהווה מגבלות ?
    שבוע נפלא

#61534 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באזורי טבע אפשר לטייל. בערים יש עדיין מגבלות. אתרים בשמורות אינדיאניות (למשל קניון אנטילופ) עדיין סגורים
    נטע

#61535 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באזורי טבע אפשר לטייל. בערים יש עדיין מגבלות. אתרים בשמורות אינדיאניות (למשל קניון אנטילופ) עדיין סגורים
    נטע

#61536 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    נטע

#61546 הגב
    שומרת
    אורח

תודה רבה לך נטע על כל המידע
    אם כך אני מבינה שכדאי לשקול לדחות לשנה הבא כי יש עדין מגבלות ( קניון אנטילופ וכן רישום מוקדם ומותנה להרי הרוקייס ) וכו
    בידידות שומרת

#61580 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא זה ממש לא מה שאמרתי (: לא הייתי דוחה טיול בגלל סיור של שעה בקניון אנטילופ. ואין בעיה לעשות רישום מוקדם לשמורות שבהן יש חובת הזמנה מראש.
    נטע

#61584 הגב
    שומרת
    אורח

נטע תודה על המענה
    אבל גם אני מבינה שעמק המונומנט סגור עדין וגם קניון אנטילופ ואולי עוד מגבלות כאלו ואחרות .. לא חבל לפספס את עמק המונומנט ואנטילופ ?
    בידידות שומרת

#61597 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

כפי שכתבתי – עם כל הכבוד לאנטילופ ולמוניומנט – הם נדבך קטן בטיול ואני לא חושבת שזה שיקול האם לצאת לטיול או לא (פלוס לפחות לגבי המוניומנט – מאמינה שיפתח). כמובן שיש הרבה מינוסים לצאת לטייל בתקופה זו אבל מבחינת אתרי טבע – למעט אלה ועוד כמה בודדים – הרוב פתוח.
    נטע

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־Reply #61546 in התלבטות בין מסלולים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0