התלבטות אלסקה או מערב קנדה?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התלבטות אלסקה או מערב קנדה?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17644 הגב
    אורית
    אורח

נטע שלום,
    תענוג היה לקרוא ולראות את התמונות הנפלאות מטיולכם בפייסבוק, וכן ברור אין כמו לראות לויתן במלוא הדרו בסביבתו הטבעית מבית ספר!!!!!

לאחר טיול מקסים מקסים של 6 שבועות בקרוואן במערב ארהב אודות לך ולספרך הנפלא נשאר לנו טעם של עוד…

אני מתלבטת בין טיול לאלסקה למערב קנדה (הספר כבר אצלי…), במידה ויוצאים ב20/7 (אי אפשר לפני ,צריך לצאת אחרי בגרויות מועדי ב במתמטיקה)… עד סוף אוגוסט (סביבות 6 שבועות) איזה יעד יותר מתאים , אנו משפחה שמאוד מאוד אוהבת טבע, הטיול יהיה עם קרוואן, זוג ו4 ילדים (גילאי הילדים יהיו 17,12,6,ושלוש וחצי). אנו גם שומרי שבת אז כך שימי שבת הם לא ימי טיול, לכן מתלבטת גם לגבי זמן משך הטיול

(האמת ההתלבטות האמיתי היא בין ניוזילנד/אלסקה/מערב קנדה)

תודה רבה
    אורית

#17648 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מבחינת מזג אוויר שני היעדים מתאימים. אם תשאלי אותי אישית מה עדיף – מערב קנדה או אלסקה..? ברור שאלסקה (פלוס יוקון שזה גם למעשה מערב קנדה אבל בלי הרוקיס)! ובפרט אם יש לכם כזה פרק זמן ארוך (שכן לאלסקה צריך יותר זמן לדעתי מאשר למערב קנדה) ובפרט אם אתם אוהבים טבע. בחמישה או שישה שבועות אפשר לעשות טיול נהדר באלסקה. ראי את המסלול הפראי בספר שלי על אלסקה. אפשר אף לקחת את המסלול הפראי ולהוסיף לו את המסלול הקליל (אפשר לחבר אותם על ידי שיט במעבורת מוואלדז לוויטיר שבחצי האי קינאי, שיט עם הקרוואן כמובן). את ניוזילינד איני מכירה אז קשה לי לייעץ.
    נטע

#43430 הגב
    לבנה מור
    אורח

היי נטע. אנחנו מתכוונים לטוס בקיץ לקנדה ולאלסקה. לרשותנו 3 שבועות , עם ילדים בגילאי 6-9
    אנחנו מתלבטים כמה זמן להקדיש לכל מקום .
    הגעה לוונקובר ליומיים
    יציאה ל קרוז של 7 ימים לאלסקה + 4 ימים בתוך אלסקה
    טיסה לקלגרי , הרי הרוקי 4 ימים

אנחנו לא בטוחים מה הכי יעיל מומלץ ואסור להחמיץ
    נודה מאד להמלצתך
    תודה מראש
    לבנה

#43435 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זו שאלות לא מספיק ממוקדת לצערי שאיני יכולה לענות עליה בפורום (: איני מכירה אתכם והאפשרויות רבות. מציעה לפנות אלי ליעוץ אישי או להיעזר בספרים שלי. בעיקרון 4 ימים בהרי הרוקי זה קצת מעט מדי כנל 4 ימים בתוך אלסקה (: מהסוג של תפסת מרובה לא תפסת
    נטע

רוצים להחזיר לנו על כך שסייענו לכם בפורום זה?
    הזמינו מלונות דרך הלינק הזה (המחיר שלכם יהיה אותו מחיר ואילו העמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום זה):
    https://www.booking.com/?aid=804300
    להנחה בהזמנת רכב בחברת אופרן:
    https://www.maslulim-america.com/ofran

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #43430 in התלבטות אלסקה או מערב קנדה?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0