התלבטויות קורונה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #51978 הגב
    טל פולק
    אורח

נטע הי,

הטיול שלנו למערב קנדה תפור לחלוטין. נוחתים בסיאטל ב 21/6 ועושים חודש דרך צפון מערב ארה"ב לכיוון קנדה, רוקיס, גליישר, ילוסטון… טיול שלישי שלנו לפי המסלולים שלך.
    כרגע צריכים לשלם על הקרוואן ולא מצליחים להחליט אם יהיה אפשר לטייל או לא בגלל הקורונה. יהיו טיסות? יהיה בידוד? חוסר וודאות.
    אחת האפשרויות היא לשנות הכל ולדחות את הטיסה לאפריל. איזה מסלול אפשר לעשות באפריל? עשינו כבר את יוטה, יוסמיטי, נוואדה, אבל אולי זאת האופציה היחידה לאפריל. שוקלים לעשות את הפארקים המדהימים האלה שוב, כי יוני נראה כמו סיכון גבוה להגבלות.
    נשמח להצעות ועצות.

תודה,
    טל

#51984 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יוני נראה לי קצת מוקדם מדי אבל באמת שאני לא יודעת…. כן יודעת שחברות הקרוואנים יותר גמישות עם ביטולים כעת וכן לא מאמינה שתהיה בעיה למצוא קרוואן גם ברגע האחרון. אפריל לא מתאים לצערי לשמורות ולאזורים הצפוניים. דרום מערב ארהב וקליפורניה מתאים לאפריל (אבל פחות מתאים בקרוואן שכן בחלק מהמקומות יכול להיות קר) -דרום מזרח ארהב מתאים לאפריל אבל הוא כמובן פחות מרשים מבחינה נופית (אך עדיין יפה מאוד).
    מקווה שיסתדר לכם (: נטע

#52007 הגב
    בתיה פרלמן
    אורח

גם אנחנו אמורים לטוס לסיאטל ב21.6…
    אנחנו באותה ההתלבטות. החלטנו להחליט ב1.6.
    לא ברור לי אם אלעל מחזירים כסף על טיסות שהם לא מקיימים או שניתן לדחות את הכרטיס? כמה זמן צריך להודיע לביטוח במידה ולא טסים? משתדלת להחזיק את חוסר הוודאות…

#52076 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לצערי לא יודעת מה המדיניות של אל על – אני מניחה שזה גם משתנה לפי סוג הכרטיס שרכשת, ממי רכשת אותו ולאן ומתי הטיסה. כנל לגבי הביטוח (את מתכוונת לביטוח ביטול?). מציעה ליצור איתם קשר ישירות ולנסות לברר. מצב אכן מבאס.
    נטע

#52077 הגב
    טל פולק
    אורח

בתיה, אתם בטח ללא הזמנת קרוואן, נכון? אם אין קרוואן אפשר לדחות קצת את ההחלטה.
    אלעל מאפשרים שינוי כרטיס ללא עלות שינוי אבל לפי עלות הטיסה החדשה. עלויות הטיסות החדשות גבוהות יחסית בגלל המצב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #52007 in התלבטויות קורונה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0