התייעצות על מסלול

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #90958 הגב
    עילי
    אורח

שלום, אני וארוסתי רוצים לטייל בירח דבש בארצות הברית. המראה ב19.9.25 ללוס אנג׳לס וחזרה ב24.10.25 מניו יורק. אוהבים נוף בסה״כ, אבל גם רוצים להנות מירח הדבש 🙂
    יש לנו 2 שאלות:
    1 – האם המסלול הנ״ל הוא ״ריצה״ ואנחנו לא נספיק דברים מסוימים? האם כדאי להוסיף/להוריד ימים ממקומות מסוימים?
    2 – אחרי ש״בנינו״ את המערב והמזרח נוצר לנו ״חור״ באמצע של שבוע וחשבנו לנצל אותו להוואי למעט יותר ״נופש״ בטן גב. האם ריאלי? האם לא כדאי? מה במקום הוואי הייתם מכניסים?
    מקווה שברור המסלול:
    19–21.9 – לוס אנג'לס: נחיתה + פארקי אולפנים (יוניברסל, אולי דיסני), טיול עירוני

22–23.9 – כביש 1: נסיעה צפונה לאורך החוף עם עצירות נוף + מונטה ריי

24.9 – סן פרנסיסקו: גשר הזהב, אלקטרז?, לומברד סטריט

25–26.9 – יוסימיטי

27.9 – נסיעה דרך Mammoth Lakes + Death Valley לזאיון (שינה בלאס וגאס או בחניון בפארק זאיון)

28–29.9 – זאיון פארק

30.9 – ברייס קניון

01-03.10 – אזור מואב: פארק Arches ו-Canyonlands

04-05.10 – מונומנט ואלי – נסיעה וטיול

6.10 – פייג׳: אנטילופ קניון ופרסת הסוס

07-08.10 – גרנד קניון

9.10 – חזרה דרך לאס וגאס והחזרת רכב

10.10 – לאס וגאס: יום חופשי בעיר

11-18.10 – הוואי?? עדיין פתוח (אולי מאווי או האי הגדול – המלצות?)

19.10 – יום מעבר לניו יורק

20–23.10 – ניו יורק: נקודות מרכזיות מוכרות בניו יורק בלבד
    24.10 – חזרה לארץ

#90967 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באופן שבו המסלול כתוב קשה לי מאוד לעקוב אחריו. מציעה לכתוב שוב ולהתייחס למתי מתבצעות הנסיעות ולחלק לימים בודדים ולא קבוצות של ימים. אפשר לשם כך להיעזר במסלול המסלולים שבאתר שלי. על רגל אחת – המסלול לא ריאלי. מאוד עמוס. למשל כביש 1 – ביום 1 של הנסיעה צפונה כדאי לנסוע עד אזור מורו ביי, ביום 2 לעשות טיול בדרום הכביש ולנסוע בעיקוף למונטריי (כי הכביש סגור), ביום 3 כדאי לטייל במונטריי ולעשות טיול כוכב בצפון כביש 1 (אפילו כדאי לפצל את הפעילות הזו על פני יומיים) ורק ביום 3 תגיעו לסן פרנסיסקו. יום אחד בסן פרנססיקו זה מעט מדי לדעתי. אחכ ציינת יומיים ליוסמיטי – חצי יום זה רק נסיעה אז נשאר יום וחצי בלבד. את הנסיעה לזאיון חייבים לפרוש על פני יומיים (וגם אז זה נסיעות ארוכות) וללא עמק המוות (שיחייב עוד יומיים – זו שמורה ענקית והיא לא ממש בכיוון של זאיון – אפשר לוותר על עמק המוות) – ביום הראשון לינה בטונופה (יציאה מיוסמיטי בכביש מעבר טיוגה) וביום השני בזאיון. לזאיון מספיק יום אחד מלא (שני לילות), לא ברור מתי מתבצעת הנסיעה מברייס למואב (שזה יום מלא – כדאי לנסוע בכביש 12). אחכ אזור מואב מחייב יומיים לפחות (3 לילות) ודווקא בגרנד קניון מספיק לילה אחד. בקיצור – צריך עוד לעבוד על זה. יש באתר שלי מחולל מסלולים שיכול ממש לעזור לכם. מציעה להיכנס ולהיעזר בו.
    נטע

#90969 הגב
    עילי
    אורח

היי תודה על המענה המפורט! ללא ספק עזרה גדולה! מצרף כאן את הטבלה של החלוקת ימים שלנו באקסל – נדמה לי שיהיה הכי נוח להסבר.
    כמובן שעוד עובדים על המסלול, וישנם סימני שאלה (משמע עוד לא החלטנו או סגרנו) – תרגישי בנוח להגיב/להעיר או להאיר כל דבר במסמך או כאן
    שלד תכנון ימים לארהב

#90970 הגב
    עילי
    אורח

תודה גדולה על העזרה! באמת ממש עוזר. מצרף כאן את המסלול בקצרה באקסל שיהיה יותר נוח להתנהל. תרגישי בנוח כמובן להגיב להאיר או להעיר כל דבר
    תודה!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Gx_nRfJ6_a1kN-fYDEpLMfMPpvkJi-eMSVjMd_vVj4k/edit?usp=sharing

#90981 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא יכולה לעבור בפורום על קבצי אקסל. שלחו את הלוז בטקסט ואשמח לסייע
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #90981 in התייעצות על מסלול
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0