דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › התייעצות לגבי מסלול צפון מזרח ארה"ב
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 7 חודשים by
Dima.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום,
תודה על הספר האינפורמטיבי והמוצלח.
אנחנו זוג שמתכנון טיול של 8 ימים בשבוע הראשון של אוקטובר. מעוניינים לראות טבע, נופים, לשוטט ברכב ולטייל, אך לא נוכל לעשות מסלולי הליכה בדרגה קשה. המסלול משלב את המסלולים הירוק והכחול מהספר. אשמח להערות.
לפי קישור שנתת , זו אמורה להיות שיא תקופת השלכת בחלק מהמדינות.
המסלול:
יום 1 (ראשון): נסיעה לאלבני, נשתדל לסוע יותר מכיוון שאנחנו לא טסים באותו יום מהארץ.
יום 2: lake placid
יום 3: North conway (אם נספיק). מעבר מהמסלול הירוק לכחול.
יום 4: North conway
יום 5: נסיעה לשמורת אקדיה
יום 6: שמורת אקדיה
יום 7: נסיעה לבוסטון
יום 8: בוסטון
יום 9: טיסת בוקר מבוסטון לניוארק, טיסה ב 15:55 לארץככלל, בגלל מספר הימים ולפי מה שהבנתי מהספר והפורום, העדפנו לוותר על קייפ קוד ועוד מספר אתרים ולשלב בין השלכת, שמורת הטבע אקדיה (אמנם רק ליום אחד אבל היא נשמעת מאוד מומלצת בספר) ובוסטון שבה מאוד רצינו להיות. זה סביר?
האם יש טיסה פנימית מכיוון אחר שיותר מומלצת כדי לקצר (לצפון ניו יורק, ורמונט או בכלל)?
האם זה כיוון מוצלח או שעדיף להתחיל מבוסטון?תודה
עד כמה חשוב לדעתך להזמין מלונות בתקופה זו?
נטע דגנימנהל בפורוםהי
כמה הערות והבהרות –
ביום 2- את הדרך מאלבני לאגם פלסיד אני מציעה לעשות בכביש היפה 30 כפי שמתואר במסלול הירוק בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב, יום 2. מניחה שתגיעו לאגם פלסיד רק בשעות אחה"צ – כלומר שהותכם במקום תהיה קצרה…
ביום 3 – נסיעה לכם לנסוע לנורת' קונוואי דרך הכביש החולף בקרופורד נוצ'.
ביום 4 – אפשר לעבור בדרך בהר וושינגטון.
מעבר לכך התוכנית בסדר גמור וסבירה מאוד ואין לי הערות.
לא חושבת שיש טיסה פנימית שיכול לעזור. אפשר אולי לטוס לאלבני… איני יודעת…
הכיוון של הטיול מוצלח לדעתי.
לגבי מלונות – זו שאלת מליון הדולר לחבל ארץ זה בעונה זו. כאשר שיא השלכת מתקרב רבים נוהרים להרי ניו אינגלנד ואז המלונות במקומות קטנים כמו לייק פלסיד למשל יכולים להיות מלאים עד אפס מקום, בעיקר בסופ"ש. כלומר – לא להזמין מראש משמעותו לקיחת סיכון כלשהו… מזכירה לכם שה-8.10 הוא יום קולומבוס (סופ"ש ארוך בארה"ב) בו יש סיכוי רב יותר למלונות מלאים.
נטעDima
מנהל בפורוםתודה על התגובה המהירה והעזרה!
-
מאתתגובות