התייעצות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התייעצות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17343 הגב
    גלעד
    אורח

ראשית ברצוני להודות לך על הספר "ארה"ב צפון מזרח" אותו רכשתי לאחרונה והוא עוזר לי מאוד בתכנון טיול קרוב לארה"ב.
    בעקבות קריאת הספר ומקורות נוספים באינטרנט הרכבתי מסלול ואשמח אם תוכלי לייעץ לי לגביו.
    אנחנו זוג בשנות ה20 ונוסעים לארה"ב בחודש הבא. כחלק מהטיול הגדול אנחנו מתכננים מסלול בצפון מזרח ארה"ב אשר יתחיל בתאריך 23/09 בבוקר מניו יורק ויסתיים בתאריך 01/10 בניוארק בטיסה חזרה לארץ (בשעה 6 בערב).
    להלן המסלול והנקודות החשובות שאותן תכננו:

יום 1 –
    יציאה מניו יורק בבוקר ונסיעה לכיוון מיסטיק וניופורט, לינה באזור.

יום 2 –
    יציאה בבוקר לבוסטון, טיול בבוסטון ולינה באזור העיר.

יום 3 –
    יציאה מאזור בוסטון, נסיעה דרך קו החוף, הגעה לאזור North Conway, נסיעה ועליה להר וושינגטון, חזרה לNorth Conway אחר הצהריים ונסיעה למלון + אאוטלטים

יום 4 –
    יציאה בשעה מוקדמת מNorth Conway, נסיעה בkancamagus, הגעה למפלי Sabaddy, המשך נסיעה והגעה לFlume Gorge, נסיעה לורמונט דרך כביש 302 ו232, ביקור בחוות מייפל, ביקור במפעל בן אנד ג'ריס, לינה באזור Stowe.

יום 5 –
    בבוקר ביקור בBurlington, משם מעבורת לצד השני של האגם, הגעה לAusble Chasm, לאחר ביקור יציאה לכיוון Lake Placid, אחר הצהריים הגעה וביצוע טיסה מעל האדירונדאק ואם נספיק אז גם שייט באגם.

יום 6 –
    בבוקר טיול באיזור Lake Placid (ביצוע טיסה או שייט אם לא נספיק ביום הקודם), לקראת הצהריים נסיעה לכיוון אלף האיים (Alexandria Bay) דרך האדירונדאק (Old forge), ביצוע שייט באלף האיים, לינה באזור.

יום 7 –
    בבוקר נסיעה לניאגרה, מעבר לצד הקנדי, אטרקציות.

יום 8 –
    בבוקר ביקור זריז בצד האמריקאי (אם צריך), לקראת הצהריים יציאה והגעה לאיתקה בשעות הצהריים, טיולים באזור (ווטקינס גלן, קונל, איתקה)

יום 9 –
    יציאה בבוקר ונסיעה לשדה התעופה בNewark דרך הרי Pocono.

אשמח אם תוכלי לעזור לנו בהתלבטויות הבאות:

1. מה דעתך על האופציה של נסיעה ישירות לבוסטון ביום הראשון (וויתור על אזור ניופורט)? היום ש"נחסך" יתווסף בביקור בטורונטו בין אלף האיים לניאגרה.

2. מה דעתך על האופציה של נסיעה ישירות לבוסטון ביום הראשון ולאחר מכן לינה של לילה אחד בבוסטון ושני לילות בnorth coneay? (ע"י כך נקבל עוד חצי יום טיול בבוסטון ונרווח את הביקור בהרים הלבנים)

3. באופן כללי אשמח לקבל הערות על המסלול והאם לדעתך הוא לא דחוס מידי.

תודה!

#17412 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מציעה לכם לקחת מעבורת מקצה לונג איילנד למיסטיק. מפעל בן אנד גריס די עלוב – אפשר לוותר.מעבר לכך המסלול הגיוני אבל מעט לחוץ.
    בנוגע לשאלות:
    1. על ניופורט אפשר לוותר לדעתי אבל המעבורת למיסטיק וכן ביקור במיסטיק מוצלח. זו גם פעילות שמתאימה יחסית ליום שאחרי נחיתה. לדחוס את טורונטו נראה לי עוד עומס. ובפרט שזו עיר גדולה מאוד שקשה לכסות אותה ביום אחד.
    2. האופציה הזו כבר יותר נראית לי שכן כל דבר שירווח הוא חיובי שכן המסלול מעט עמוס. אני גם חושבת שאפשר לוותר על אלף האיים שהשיט בהם מאוד תיירותי ולא מדהים במיוחד (במקרה אני בקנדה עכשיו והיום הייתי שוב בשיט במקום לאחר שלא עשיתי אותו כמה שנים ושוב התאכזבתי והרגשתי שזו פעילות די מיותרת… כמובן שזה עניין של טעם).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #17412 in התייעצות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0