התחלת הטיול באלסקה בג'ונו וסיום באנקורג'

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התחלת הטיול באלסקה בג'ונו וסיום באנקורג'

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #11189 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אהלן,
    ראשית רציתי לומר שהספר שלך על מסלולים באלסקה הוא מצוין. עם זאת חשוב שתדעי שבספר שקניתי יש בלאגן רציני בסדר העמודים בחלק על המסלול הפראי, אולי בעיה במהדורה..
    אני וחבר מתכננים טיול של שבועיים וחצי באלסקה החל מאמצע אוגוסט. מעוניינים יותר בגוון ההרפתקני. רציתי לשאול אם ישנה בעיה בלטוס ישירות לג'ונו, לשכור שם אוטו ומשם "להתגלגל" צפונה דרך יוקון ולרדת דרומה לאנקורג' דרך דנאלי. השאלה השניה היא לגבי המלצות לשניים שלושה אזורים בהם ניתן לעשות טרקים של כ- 3 ימים.
    תודה רבה!
    שיר

#11191 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ראשית אני מתנצלת אם יש בעיה עם הדפוס של הספר (לצערי זה קורה לפעמים). אם תתקשרי לנילי מההוצאה לאור (09-8854770) היא תוכל לתאם שליחת ספר חדש. האם תוכלי לומר לי בערך מתי ואיפה נרכש הספר? תודה

לגבי שאלתך: אני מניחה שעלולה להיות בעיה לשכור רכב בג'ונו ולהחזיר באנרוקג' (שווה לבדוק זאת עם סוכויות ההשכרה. אני יודעת שיש בג'ונו למשל סוכנות של הרץ). אם אין בעיה אז בהחלט אפשר להתחיל בג'ונו ולהחזיר באנקורג'. לגבי טרקים – אלסקה זה לא כל מקום אחר בארה"ב או בקנדה ואם עושים טרק צריכים להיות מוכנים למזג אוור קיצוני וכן למפגש עם דובים. המסלול הזה נהדר לטרק: http://www.nps.gov/klgo/planyourvisit/chilkoottrail.htm
    אני מניחה שגם בדנאלי אפשר לעשות טרקים (אבל צריך לקבל אישור ללינה בשטח) שהם שווים מאוד אבל אני לא מכירה באופו אישי.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #11191 in התחלת הטיול באלסקה בג'ונו וסיום באנקורג'
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0