התבלטות במסלול למזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה התבלטות במסלול למזרח ארה"ב

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18209 הגב
    מאיה
    אורח

נטע שלום,
    אנו בונים מסלול טיול לקיץ למזרח ארה"ב באמצעות הספר שלך (פנסיבלניה, וושינגטון, אגמי האצבעות, ניאגרה).
    אנו מתלבטים וצריכים לבחור האם בדרכנו מהניאגרה לניו יורק לנסוע לאלף האיים וההרים הלבנים ומשם לניו יורק או לחילופין לנסוע דרך אלבני (מערות HOWE) ומשם ליומיים בבוסטון.
    נציין כי אנו משפחה עם 3 בנים (16, 13, 7) ובקיץ האחרון היינו איתם בחוף המערבי (גם בזכות הספר שלך…) אנו חוששים מעט שנופי אלף האיים וההרים הלבנים לא יהיו אטרקטיבים דים אחרי נופי המערב ושהנסיעה לא תצדיק את הסיבוב הנדרש.
    מה דעתך?
    בנוסף, היינו שמחים לעצור את הטיול האינטנסיבי המתוכנן ליום-יומיים של נופש באזור אלבני-בוסטון או בדרך לניו יורק. האם יש לך המלצה כלשהי?
    רוב תודות, מאיה

#18227 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    על אלף האיים הייתי מוותרת (די קשקוש בעיני). על מערת Howe גם אפשר לוותר וכן על אלבני. לא הייתי מוותרת על ההרים הלבנים שכן חוץ מנוף אפשר למצוא שם הרבה אטרקציות לילדים (קיאקים, רפטינג, זיפ ליין, מגלשות אלפיניות, רכבלים ועוד) וכן זהו אזור שהוא השיא לדעתי של צפון מזרח מבחינה נופית. לגבי נופש – אפשר לשקול לעשות יומיים מנוחה באזור אגם פלסיד שבהרי האדירונדק בדרך מהניאגרה להרים הלבנים (זה גם יחצה לא רע את הנסיעה). מקומות נוספים מומלצים הם אגם ג'ורג' וכן סרטוגה ספרינגס.
    נטע

#18269 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
    #18307 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    דבר ראשון אני לא חושבת שיש בעיה להגיע לניו יורק ב-4.7. יצא לי להיות כמה פעמים בניו יורק בתאריך הזה והיה אחלה וכבונוס מקבלים אפילו זיקוקים (:
    כמו הערות:
    אני חושבת שמבחינת מרחקי נסיעה יותר הגיוני קודם לנסוע מניו יורק לוושינגטון ורק אז לבקר באמיש, יחד עם יורק, בדרך לאגמי האצבעות.
    לגבי קורנינג – צריך להעלות למפת גוגל (זה פשוט – אתם יכולים להעלות לבד) אבל ייתכן שיותר קצר לבקר בקורנינג בדרך מאגמי האצבעות לניאגרה.
    בדרך לאוסבל צאסם כדאי לעבור בלייק סרנאק, פלסיד ובעוד כמה אתרים בדרך לאוסבל צאסם (תוכלו למצוא מידע בספרים שלי). אוסבל צאסם – מספיק חצי יום.
    היום המלא בלון נראה לי בזבוז. לא רואה בטיול בכלל התייחסות לאזור של נורת' קונואי ושל הר וושינגטון.
    אני הייתי מורידה יום באגמי האצבעות ומוסיפה יום להרים הלבנים.
    הייתי לנה לילה אחד בוודסוויל ואת השאר בנורת קונוואי.
    זהו בערך. לא ברור לי איפה אתם לנים בכל הלילות שכן לא ציינת זאת בכל ימי התוכנית.
    נטע

#18346 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לגבי החלק הראשון – אני עדיין חושבת שעדיף לנסוע דוך מטרנטון לוושינגטון ובהמשך לצאת על הבוקר לוושינגטון מוקדם בבוקר ישר לסיור בהארלי דווידסון ובהמשך לבקר באמיש ולהגיע ללינה בקורנינג או בדרך לקורנינג.
    בהמשך – לינה ברוצסטר נראית לי על פניו מיותרת – אני חושבת שאני הייתי לנה לילהבאיתקה ובבוקר נוסעת לניאגרה לשני לילות, כנראה בצד האמריקני – כדי לחסוך זמן ביום הנסיעה לאולד פורג.
    משהו כזה:
    1 עוזבים את וושינגטון מוקדם מבקרים בהארלי ובאמיש ומגיעים ללינה בקורנינג
    2 מוזיאון בקורנינג, נסיעה לאיתקה, טיול קצר ולינה באיתקה
    3 המשך טיול באזור איתקה ונסיעה לניאגרה ללינה
    4 טיול במפלים, לינה שוב ניאגרה
    לגבי תורים בגבול – בדרך כלל בעיקר בסופש ובחגים לאומיים, גם יום וגם בלילה. באמצע השבוע ביום רגיל אמור להיות סביר.
    לגבי אוסבל צ'אסם – 4 שעות נראה לי סביר.
    לגבי החלק האחרון של הטיול.
    יש הרבה אזורי טיול בקרבת נורת קונוואי וכן הר וושינגטון לדעתי שווה (כמובן תלוי מזג אוויר). אני כן הייתי מנסה להוסיף עוד לילה בנורת קונוואי.
    אם גשום בהרים הלבנים – כדאי לטייל ברגל (עם מעילי גשם) למרות הגשם… אין הרבה אופציות ליום גשום למעט פארק מים קטן בנורת קונוואי.
    כמו כן יש בקרבת נורת קונוואי כמה אתרים לזיפ ליין (אומגות) – נראה לי שהם מוצלחים מהאומגות באוסבל צאסם.
    האאוטלט בנורת קונוואי לא גדול אבל נחמד. זול יחסית – בלי מסי קנייה.
    נטע

#18403 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    עדיף קודם וושינגטון כי זה פשוט מקצר מרחקי נסיעה. יורק והאמיש שוכנים קרוב זה לזה ואתם נוסעים לשם פעמיים במקום פעם אחת ולדעתי זה לא הגיוני.
    אוסבל צאסם מקסים. כן מתלהבת. אבל לא בטוחה אם זה המקום לאומגות – בפרט שזה יוצא ביום עמוס גם כך.
    כן הייתי עושה שם את מסלול ההליכה ואולי את השיט הקצר (עדיפות לאבובים).
    לא הייתי מוותרת על האדירונדק. הם בדרך והם מקסימים.
    לא מכירה את הטיסה שאת מדברת עליה אז קשה לי לייעץ. אישית הייתי מוותרת ומשקיעה עוד זמן באוסבל צאסם.
    לגבי המעבורת לברלינגטון – אפשר לקחת מעבורת מפלטסבורג – יש מעבורות עד מאוחר בלילה.
    אני חושבת שאפשר ב-29 להספיק להגיע עד נורת קונוואי דרך כביש 112 ואז אפשר ללון שני לילות בנורת קונוואי או שאפשר ללון לילה בלינקון ולילה בנורת קונוואי.
    לדעתי עדיין חסר יום בהרים הלבנים.
    אישית הייתי מורידה יום בקטע של עד הניאגרה, אבל לא הייתי מקצרת בוושינגטון כמובן (אולי מורידה את אגמי האצבעות כלל או מקצרת את כל הקטע של האמיש ויורק).
    נטע

#18522 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין מה לעשות במול בערב בדרך כלל לכן אין טעם לשוטט שם בערב – למעט אזור הלינקולן ממוריאל שמואר יפה בערב.
    לא חושבת שזה אזור לא בטוח. באזור שדרומית למול יש אזורים לא נעימים אבל המול והאזורים מצפון לו אמורים להיות בסדר בדרך כלל.
    גימסטאון הוא אכן אזור ששוקק ומומלץ בערב.
    המלונות בוושינגטון יקרים – אבל זה לעתים מאוד משתנה בין אמצע שבוע וסופשבוע.
    נסי את מלון:
    http://www.avenuesuites.com/
    מצוין אבל גם לא זול.
    אפשר להתרחק וללון בבת'סדה למשל (ולהגיע לעיר בתחתית) אבל גם יש יקר.
    אין טעם להתנייד ברכב כי יש בעיית חנייה – עדיף להתנייד בתחתית.
    נטע

#18689 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לנסוע כך בדרך הקצרה:

הצג מפה גדולה יותר
    או בדרך מעט יותר ארוכה (אולי טיפונת יותר יפה אבל גם הדרך השנייה נהדרת) כך:

הצג מפה גדולה יותר
    נטע

#19434 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא צופה פקקים משמעותיים ב-4.7. לגבי עזיבה קודם או אחרי קשה לי לומר כי אין לי את התמונה של כל המסלול. בכל מקרה לא צופה בעיה לעזוב ב-4.7.
    נטע

#19457 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול נראה בסדר גמור, אין לי אפילו הערות. הזמינו מקום לרכבת מראש כמובן.
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
מענה ל־Reply #18403 in התבלטות במסלול למזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0