דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › הרי הרוקי וונקובר
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 11 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום, אנחנו אוהדים שלך לאחר ניסיון קודם בארה"ב. הספר מפורט ומעמיק, ברור, מדויק ויורד לפרטים הקטנים. קלעת בול בכל תחום. יישר כוח.
בתחילת יוני אנחנו נוסעים להרי הרוקי, טיול שמאורגן ברגע האחרון ,ל- 17 ימים, למסלול הסגול והחום. תכננו להדרים מקלגרי לגליישר, להצפין לבאנף, יוהו וג'אספר ומשם להמשיך לוונקובר בכביש 1 ו-5.
1. האם זה הכיוון המומלץ?
2. היכן לקצר את המסלול המוצע?
3. מתעניינים בתרבות האינדיאנית, האם במסלול יש אתרי מורשת? אירועים?
4. האם חשוב להזמין מראש מקומות לינה, שייט וכו
תודה רבה ובהצלחה בהמשך הדרך
נורית
נטע דגנימנהל בפורוםהי
תודה על המחמאות.
לטיול ביוני פחות לחוץ להזמין מקומות מראש שכן יוני הוא עדיין לא עונת התיירות העמוסה. כן הייתי מקפידה להזמין לסופי שבוע. שימו לב שביוני חלק ממסלולי ההליכה בהרי הרוקי עלולים להיות חסומים עדיין בשלג.
לגבי גליישר – אני בספק האם הכביש החוצה את השמורה (Going to the Sun) יהיה פתוח במועד בו תגיעו אליו ובוודאות הוא לא ייפתח לפני ה-15 ליוני. לפני שאתם מדרימים לגליישר כדאי לברר. אם אתם מדרימים לגליישר כדאי לבקר גם בשמורת ווטרון שהיא חמודה מאוד. מכיוון שהנסיעה לגליישר מוסיפים לכם מרחק נסיעה רב (הלוך חזור) אני חושבת שהייתי מוותרת על גליישר ונוסעת מקלגרי לבאנף, יוהו וגאפסר ומשם לוונקובר. הייתי מוספה טיול אל האי ונקובר – שיט מונקובר לננאימו ומשם נסיעה לטופינו. מטופינו לויקטוריה (חובה לצאת לשיט צפייה בלווייתנים קטלנים…) ושיט חזרה לוונקובר. אם נוסעים לטופינו חובה להזמין מקום לינה כמה שיותר מהר (קשה למצוא באזור לינה במחיר סביר).
אפשר להזמין מקום לשיט המעבורת לאי ונקובר וממנו מראש אך זה לא חובה במידה ומגיעים למזח כשעתיים לפני ההפלגה כדי להבטיח מקום (אלא אם כן השיט בסופ"ש ואז כן כדאי להזמין מקום).
לא מכירה באזור אזורי תרבות אינדיאנית ששווים ביקור.
אם אתם רוצים לנסות להגיע לאגם אוהרה חובה להזמין מקום – למרות שלדעתי הסיכוי שתצליחו להשיג כעת מקום ליוני קלוש.
הנה מה שכתוב על הכביש של גליישר באתר השמורה:
Due to the ongoing Going-to-the-Sun rehabilitation project, the Going-to-the-Sun Road will not open in its entirety prior to June 15, 2012. After June 15, 2012, the actual date of opening will be dependent upon weather.
נטע -
מאתתגובות