דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › הרי הרוקי האמריקאיים
- This topic has 8 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
שומרת
אורחהי נטע יקרה
בשל הקורונה לא התארגנו מראש .
האם עדין הגיוני / אפשרי לארגן טיול ל 14 יום להרי הורקי האמריקאיים לתחילת אוגוסט (בהנחה שיאפשרו לעשות ביטוח לארה:ב) אשמח לעצתך בעניין
בידידות שומרת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אני מניחה שלא יהיה חוסר במקומות בבתי מלון (חניוני לילה עדיין סגורים בחלקם ולא ברור האם יפתחו). אם אינכם מודאגים מהקורונה, מהבידוד בחזרה לארץ מהטיסות ומבעיית הביטוח הרפואי – אז טכנית – ודאי שניתן לארגן טיול בחודש וחצי שנותרו.
נטעשומרת
אורחנטע יקרה תודה רבה כמו תמיד על המענה המהיר
האם יש איזה מידע שבאוגוסט מסתיימת חובת הבידוד ואז כן נוכל להתארגן זריז על טיול בדנוור וחזור מניו מקסיקו לשבועים וחצי ?
בברכה
נטע דגנימנהל בפורוםהי
חובת בידוד בתוך ארה"ב אין ממש (יש מדינות שהייתה בהם יותר המלצה, מעט מאוד מדינות שהייתה בהם חובה. ולדעתי אין עכשיו באף מדינה, למעט אלסקה ואולי הוואי חובת בידוד – המידע הזה משתנה כמובן כל הזמן). ישראלים יכולים להיכנס לארה"ב ויש טיסות .יש את חובה הבידוד בחזרה לארץ כמובן.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
חובת בידוד בתוך ארה"ב אין ממש (יש מדינות שהייתה בהם יותר המלצה, מעט מאוד מדינות שהייתה בהם חובה. ולדעתי אין עכשיו באף מדינה, למעט אלסקה ואולי הוואי חובת בידוד – המידע הזה משתנה כמובן כל הזמן). ישראלים יכולים להיכנס לארה"ב ויש טיסות .יש את חובה הבידוד בחזרה לארץ כמובן.
נטעשומרת
אורחנטע הי
במסלול הירוק בספרך יש אופציה להארכה ונסיעה לגרנד קניון נשמע לנו מעולה השאלה האם משם אפשר להמשיך ללאס וגאס (מעדיפים ורוצים ) ואז נוותר על הנסיעה לקניון דה צ'לי ו לאלקבריקי . השאלה שלי בבקשה עד כמה "ההפסד " בביקור בקניון דה צ'לי גדול לעומת ההחלטה לחזור דרך לאס וגאס ולשהות שם עוד כיומים
בברכה והמון תודה שומרת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
קניון דה צלי יש מאוד אבל אם אתם רוצים לבלות בסוף בווגאס וזה מה שמתאים לכם – זה הפסד שאפשר להפסיד
אפשר גם אגב לבקר בסוף (אחרי קניון דל צלי) בסדונה ולטוס הביתה מפניקס
נטעשומרת
אורחהי נטע
לצערי השנה אכן לא טסנו בשל מגבלות הקורונה ולכן נדחה בע"ה לשנה הבאה ולכן רוצה לשאול אותך בבקשה על איזה מסלול היית יותר ממליצה הרוקיס האמריקאים כולל גרנד קניון וסיום לאס ווגאס או קנדה מערב המסלול הירוק והכחול שמתחילים בוונקובר הרי הקסקייד הר רנייר סייטאל חצי האי אולימפיק והעירות סטוארט והיידר סיום וונקובר
אנחנו אוהבים נופים ורוצים לשלב גם קניות
אשמח כרגיל לעצתך בעניין
בידידות שומרת
נטע דגנימנהל בפורוםהי
קשה לי להמליץ על רגל אחת
לא יודעת איפה טיילתם בעבר.. וכן שתי האופציות שהצעת
אחת מהן זה מסלול קצר (רק הרוקיס האמריקניים והגרנד קניון)
והשני הוא מסלול מאוד מקיף
אם ההשווה היא כזו אז השני עדיף לדעתי
נטעשומרת
אורחנטע שלום וברכה ושנה טובה
בהנחה שהקורונה תחלוף מהעולם עד הקיץ
אם נצא ב 20 ליוני לסייאטל וב 22 ליוני נתחיל בחצית הרי הקסקייד האם הכביש עדין יכול להיות בעייתי וחסום בסוף יוני או שהתאריכים עקרונית בסדר למעבר בכבישים אלו
אשמח לחוות דעתך
בידידות שומרת -
מאתתגובות