הרי הרוקי האמריקאיים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה הרי הרוקי האמריקאיים

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #53928 הגב
    שומרת
    אורח

הי נטע יקרה
    בשל הקורונה לא התארגנו מראש .
    האם עדין הגיוני / אפשרי לארגן טיול ל 14 יום להרי הורקי האמריקאיים לתחילת אוגוסט (בהנחה שיאפשרו לעשות ביטוח לארה:ב) אשמח לעצתך בעניין
    בידידות שומרת

#53931 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מניחה שלא יהיה חוסר במקומות בבתי מלון (חניוני לילה עדיין סגורים בחלקם ולא ברור האם יפתחו). אם אינכם מודאגים מהקורונה, מהבידוד בחזרה לארץ מהטיסות ומבעיית הביטוח הרפואי – אז טכנית – ודאי שניתן לארגן טיול בחודש וחצי שנותרו.
    נטע

#54016 הגב
    שומרת
    אורח

נטע יקרה תודה רבה כמו תמיד על המענה המהיר
    האם יש איזה מידע שבאוגוסט מסתיימת חובת הבידוד ואז כן נוכל להתארגן זריז על טיול בדנוור וחזור מניו מקסיקו לשבועים וחצי ?
    בברכה

#54038 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    חובת בידוד בתוך ארה"ב אין ממש (יש מדינות שהייתה בהם יותר המלצה, מעט מאוד מדינות שהייתה בהם חובה. ולדעתי אין עכשיו באף מדינה, למעט אלסקה ואולי הוואי חובת בידוד – המידע הזה משתנה כמובן כל הזמן). ישראלים יכולים להיכנס לארה"ב ויש טיסות .יש את חובה הבידוד בחזרה לארץ כמובן.
    נטע

#54039 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    חובת בידוד בתוך ארה"ב אין ממש (יש מדינות שהייתה בהם יותר המלצה, מעט מאוד מדינות שהייתה בהם חובה. ולדעתי אין עכשיו באף מדינה, למעט אלסקה ואולי הוואי חובת בידוד – המידע הזה משתנה כמובן כל הזמן). ישראלים יכולים להיכנס לארה"ב ויש טיסות .יש את חובה הבידוד בחזרה לארץ כמובן.
    נטע

#54061 הגב
    שומרת
    אורח

נטע הי
    במסלול הירוק בספרך יש אופציה להארכה ונסיעה לגרנד קניון נשמע לנו מעולה השאלה האם משם אפשר להמשיך ללאס וגאס (מעדיפים ורוצים ) ואז נוותר על הנסיעה לקניון דה צ'לי ו לאלקבריקי . השאלה שלי בבקשה עד כמה "ההפסד " בביקור בקניון דה צ'לי גדול לעומת ההחלטה לחזור דרך לאס וגאס ולשהות שם עוד כיומים
    בברכה והמון תודה שומרת

#54087 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קניון דה צלי יש מאוד אבל אם אתם רוצים לבלות בסוף בווגאס וזה מה שמתאים לכם – זה הפסד שאפשר להפסיד
    אפשר גם אגב לבקר בסוף (אחרי קניון דל צלי) בסדונה ולטוס הביתה מפניקס
    נטע

#55394 הגב
    שומרת
    אורח

הי נטע
    לצערי השנה אכן לא טסנו בשל מגבלות הקורונה ולכן נדחה בע"ה לשנה הבאה ולכן רוצה לשאול אותך בבקשה על איזה מסלול היית יותר ממליצה הרוקיס האמריקאים כולל גרנד קניון וסיום לאס ווגאס או קנדה מערב המסלול הירוק והכחול שמתחילים בוונקובר הרי הקסקייד הר רנייר סייטאל חצי האי אולימפיק והעירות סטוארט והיידר סיום וונקובר
    אנחנו אוהבים נופים ורוצים לשלב גם קניות
    אשמח כרגיל לעצתך בעניין
    בידידות שומרת

#55414 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קשה לי להמליץ על רגל אחת
    לא יודעת איפה טיילתם בעבר.. וכן שתי האופציות שהצעת
    אחת מהן זה מסלול קצר (רק הרוקיס האמריקניים והגרנד קניון)
    והשני הוא מסלול מאוד מקיף
    אם ההשווה היא כזו אז השני עדיף לדעתי
    נטע

#58838 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום וברכה ושנה טובה
    בהנחה שהקורונה תחלוף מהעולם עד הקיץ
    אם נצא ב 20 ליוני לסייאטל וב 22 ליוני נתחיל בחצית הרי הקסקייד האם הכביש עדין יכול להיות בעייתי וחסום בסוף יוני או שהתאריכים עקרונית בסדר למעבר בכבישים אלו
    אשמח לחוות דעתך
    בידידות שומרת

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 12 סה״כ)
מענה ל־Reply #58838 in הרי הרוקי האמריקאיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0