הקניונים סביב לאס וגאס בחורף

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה הקניונים סביב לאס וגאס בחורף

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17019 הגב
    יסמין
    אורח

שלום לנטע
    אני רוצה לצאת לטיול- המסלול החום.
    אני גרה כרגע בקליפורניה ויש לנו חופשה ארוכה בכריסמיסט. האם מתאים להגיע לאזור בחורף?
    אין לי בעיה עם זה שיהיה קר מאוד בערב כי אנחנו נלון במוטלים ולא בקיימפינג.

#17035 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    גם אני גרתי בעבר בקליפורניה ובאחת מחופשות הכריטמס נסענו לזאיון, ברייס ואזור מואב. בזאיון היה מושלג וסוער ולא ממש הצלחנו לטייל. בברייס היה בהיר אבל מינוס 18 מעלות צלזיוס (קור שאי אפשר לדמיין). הדרך למואב הייתה כרגיל נהדרת ובשמורת באזור מואב גם היה משולג אבל זה לא הפריע לטיול (היה לנו רכב 4 על 4). מאוד נהנו מהטיול ההוא אבל מבחינת מזג אוויר יש כאן סיכון ועלול להיות קר ומושלג. כמובן שיש שנים טובות יותר וטובות פחות אבל זו תמונה לשנה שלדעתי די מייצגת.
    נטע

#17040 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באפריל אמור להיות נוח (אם כי כבר נתקלתי בסופת שלג בגרנד קניון במאי), בקיץ גם נוח וגם הסתיו מצוין. לאן לטייל בדצמבר בקליפורניה זו שאלה קשה…. אנחנו פעם נסענו לבחה קליפורניה במקסיקו (היה נחמד אבל לא מדהים) ופעם לגושואה טרי (היה קר)… נראה לי שהכי הגיוני זה לטייל ליד החוף דרומה מסן פרנסיסקו בכל הקו שעד סן דייגו. גם צפונה מסן פרנסיסקו לכיוון פורט ברג יכול להיות טוב. מסרי לבת שלך דש חם והרבה אהבת טיולים… אני גרה כעת בישראל.
    נטע

#17175 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בנובמבר כבר עלול להיות מושלג בזאיון, ברייס, הגרנד קניון ושאר אזורי דרום יוטה וצפון אריזונה שהם גבוהים יחסית. הכביש באזור בדרך כלל יהיו פתוחים אבל הם עלולים להיסגר נקודתית. מציעה להתעדכן בנוגע לתחזית וכך להחליט ספונטאנית איך בדיוק יראה המסלול (לא חובה להזמין בעונה זו מלונות מראש). מה שכמעט בטוח יהיה סגור זה כביש מעבר טיוגה החוצה את יוסמיטי.
    מציעה לכן לנסוע מסן דייגו אכן לדרום יוטה וצפון אריזונה ומשם לווגאס ומשם ליוסמיטי (כאשר תצטרכו להיכנס לשמורה מדרום ולא ממזרח) ומשם לסן פרנסיסקו ובכביש 1 ללוס אנג'לס.
    נטע

#17187 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יתכנו שלגים בנובמבר במקומות גבוהים, יתכנו מסלולי הליכה סגורים, כבישים סגורים וכמובן כבישים חלקים. ייתכן גם שלא יהיה שלג כלל. זה עניין של מזל
    כדאי להקדיש לפחות יום לכל קניון. יש גם נסיעות ארוכות מקניון לקניון
    עמק מוות פחות מרשים מהקניונים האחרים אבל בו יש פחות סיכוי לשלג אז קחו החלטה בהתאם למג האוויר
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־Reply #17035 in הקניונים סביב לאס וגאס בחורף
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0