המשך-תכנון מסלול מגאספר דרך ונקובר /האי ונקובר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה המשך-תכנון מסלול מגאספר דרך ונקובר /האי ונקובר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16842 הגב
    אלון שפירא
    אורח

נטע שלום

ראשית תודה לך על המענה המהיר.

אני מתוכנן לטיול של 18 לילות בקראוון שתחילתו בקאלגרי וסופו בוונקובר

את 9 הימים הראשונים אני עושה באזור הרוקי צפונית מקאלגרי ועד לגאספר

המסלול מתוכנן תודות לספר שלך בלבד

משם יומים בכוון דרום מערב לוונקובר (ללא עצירה )לאי

להבנתי בדרך מגאספר לוונקובר אין הרבה אטרקציות?

את 6 הימים הנותרים אני מתכנן על האי וסיום בוונקובר שם אני מחזיר את הקראוון וגם משם חוזר לארץ

המידע שאספתי מהספר שלך ומקורות נוספים הם:

WILD PACIFIC TRAIL נראה נחמד

CATHEDRAL GROVE יער גם של עצי אשוח

שייט בין איים ללא גישה לרכב על אוניה בשם ליידי רוז

QUALICUM אזור שבו יש בתי עץ בצורת כדורים על צמרות העצים (לא היה לי ברור כול כך היכן זה)

TELEGRAPH COVE עיירה בחלק הצפוני של האי העיירה עתיקה ובנוייה על הים באמצעות קלונסאות

שמורת טבע LITTLE QUALICOM FALLS

וכמובן אזור טופינו ושמורת הטבע פסיפיק רים

שאלותי הן

1. האם יש יותר מה לעשות בדרך מגאספר לוונקובר אולי מסלול אחר?

2. כיצד לתכנן את הימים על האי מבלי לחזור על עצמי (יש כביש אחד מרכזי על האי)?

3. להבנתי שמורת הטבע פסיפיק רים מחולקת ל3 אזורים היכן הכי כדאי לטייל?

כפי שציינתי (אולי לא) אנו משפחה של 5 הורים לילדים 16-14-7 אנו יוצאים ב4 לאוגוסט סיום ב28 בארץ

אודה לך על תשובתך

אלון

0529278450

מושב פתחיה

#16879 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן את הדרך מגאספר לוונקובר כדאי לדעתי לעשות דוך. כל מקום ממש מעניין לאורך הדרך כרוך בהארכה של הדרך. יש בספר קצת מידע על אתרים לאורך הדרך אבל בעיקרון לא הייתי מקדישה לדרך מעל יומיים. לגבי ההמשך – הפסיפיק טריל הוא מסלול שלא פשוט ללכת בו. רובו לא מסלול ליום אחד (יש ללון באוהל בדרך) וכן יש להכיר את מועדי הגאות והשפל. קתדרל גרוב בדרך לטופינו – מקסים. לידי רוז – שיט נחמד מאוד. יום ארוך של שלווה בשיט בין היישובים הנידחים של אזור זה. Little Qualicum Falls Provincial Park – נחמד יש במקום גם חניון נחמד ומפלים יפים. טלגרפ קוב – יישוב מקסים, מקום נהדר לצאת לשיט לווייתנים. אבל מקום רחוק למדי ולא ממש במסלול. לשאלותיך: 1. עניתי. 2. אם יש לך שישה ימים על האי הייתי נוסעת ביום הראשון לטופינו, יום 2,3 – טופינו, יום 4 – ליידי רוז ונסיעה לחניון ב-Little Qualicum Falls Provincial Park. יום 5 – נסיעה לוויקטוריה, יום 6 – ויקטוריה וחזרה לוונקובר. שימו לב שבטופינו יש להזמין מקום מבעוד מועד. שמורת פסיפיק רים – הכי כדאי לדעתי לטייל באזור טופינו. גם האזור הדרומי של פוינט ריינפרו מאוד יפה אבל לא ממש במסלול שלכם.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #16879 in המשך-תכנון מסלול מגאספר דרך ונקובר /האי ונקובר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0