המלצות לטיול ביוסמטי פארק +המלצה קניונים לאס וגאס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה המלצות לטיול ביוסמטי פארק +המלצה קניונים לאס וגאס

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3485 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רב
    אני רוצה לבקש המלצה אני אהיה ב-3 לחודש הבא במערב ,ב-3 יוצאת מסן פרנסיסקו בצהרים לכיוון יוסמטי מגיעה לאזור לנה קרוב לפארק למחרת ב-4 עד ל-5 (חצי יום) נמצאת בפארק. אילו אזורים את ממליצה לטייל בהם בתוך הפארק?

בנוסף בתאריך 15-16 אני רוצה לטייל באזור הקניונים ציון פארק, ברייס קניון. האם כדאי להוסיף גם את גרנד קניון?? ביומיים??

תודה רבה זיוה

#3487 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא בטוחה שהבנתי – כמה זמן נטו יש לך ביוסמיטי?
    לאן את נוסעת אחרי יוסמיטי?
    יש המון מה לעשות ביוסמיטי. השאלה מה מעניין אתכם – טיולים ברגל (ואם כן באיזו דרגת קושי), סוסים, אופניים, דרכי נוף… בכל מקרה בספר שלי על מערב ארה"ב ועל קלפורניה יש מידע מפורט מאוד על יוסמיטי עם פירוט מה כדאי לעשות בעמק, מה כדאי לעשות בדרום השמורה ומה כדאי לעשות לאורך כביש מעבר טיוגה. מציעה שתעייני בספר
    לגבי שאלחת על אזור הקניונים. שוב – אני לא יכולה לענות כי אני לא מבינה מה המסלול. האם המסלול הוא ווגאס-זאיון- ברייס-ווגאס? אם זה פחות או יותר המסלול ומוקצבים לו רק יומיים אז אני לא חושבת שאפש להוסיף לו את הגרנד קניון. זה לחוץ מדי…
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
    #3491 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום

ראשית תודה רבה על העדכון המהיר. ובכן לגבי יוסמיטי . אנחנו 3 בנות יוצאות עם רכב לאזור יוצאות בצהרים מסן פרנסיסקו לאזור יוסמטי. אמורות להגיע ללינה באזור Best Western Plus Sonora Oaks Hotel and Conference Center
    19551 Hess Avenue
    Sonora (California), CA 95370
    ארצות הברית
    למחרת אנחנו רוצות לטייל בפארק כל היום +חצי יום ביום שלאחריו. השאלה על אילו אזורים לא כדאי לוותר בגלל הזמן הקצר? שמענו שעצי הסקויה האזור יפה. מה מומלץ
    נ.ב ביום אחד לא סגרנו לינה מאחר ואנו רוצות לחפש מקום קרוב ליוסמטי ולא לאבד שעות רבות בנסיעה הלוך חזור. מה את ממליצה?? האם לדעתך מריפוסה נמצא הכי קרוב ליוסמיטי?? תודה רבה

ןלשאלה השניה אנחנו יוצאות מלאס וגאס ביום ראשון בבוקר מתכננות לצאת לציון פארק ללון קרוב לאזור ולמחרת להמשיך לבריס קניון. האם כן יש מצב אפילו לעבור באזור הגרנד לראות מעל המרפסת ולחזור בלילה בחזרה ללאס ווגאס??
    ושוב תודה רבה

#3495 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מציעה להקדיש יום אחד לעמק של יוסמיטי – יש פירוט על מה כדאי לעשות ביום בעמק בספר שלי על קליפורניה ועד מערב ארה"ב, ויום אחד או חצי יום לדרום יוסמיטי – לכביש המוביל לנקודת התצפית גליישר פוינט וליער עצי הסקויה מריפוסה.
    לא ממליצה ללון במריפוסה כי זה רחוק יחסית מיוסמיטי (45 דקות נסיעה). עדיף ללון קרוב יותר לשמורה. נסי את מלון Cedar Lodge באל פורטל.
    לגבי החלק השני – אני לא רואה שום אפשרות לדחוס את הגרנד קניון לטיול של יומיים. גם כך לנסוע מגאס-זאין-ברייס-וגאס ביומיים בלבד זה לחוץ מאוד על גבול הלא אפשרי…
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #3495 in המלצות לטיול ביוסמטי פארק +המלצה קניונים לאס וגאס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0