המלצה לטיול בן יומיים ציון פארק וברייס קניון.

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה המלצה לטיול בן יומיים ציון פארק וברייס קניון.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3623 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום רכשתי את הספר שלך. אני מסתכלת במסלול החום בעמ' 390. על המסלולים ציון פארק וברייס קניון .הטיול הוא בן 5 ימים. אבקש את המלצתך מה כדאי לראות?? ועל מה לא לוותר בפרק זמן קצר.

הספר שלך מדהים ישבתי בשבת וקראתי את כולו. תודה

עוד שאלה לפארק יוסמטי אני מגיעה בתאריך 3 לחודש אחהצ נשארת יום שלם ב-4 לחודש. ועוד רבע יום ב-5 לחודש. ואחכ לכיוון מונטריי. בבקשה המליצי לי על מה לא לוותר. בספר אני מסתכלת בעמודים356- 368 . התבלבלתי. הכל נראה מדהים.

ושוב תודה זיוה

#3625 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ההמלצות שלי מה כדאי לראות מרוכזות בספר. כדי לתת המלצה ספציפית מתוך שלל הדברים הכתובים בספר אני צריכה להכיר את המטיילים ואת מה שמעניין אותם ולדעת מסלול מדוייק. אם תשלחי לי תוכנית טיול הכוללת מה את מתכננת לעשות כל יום בהתאם למה שקראת בספר (פלוס תיאור של מה מעניין אתכם) אשמח להעיר עליה.
    גם לגבי יוסמיטי חסר לי מידע – מאיזה כיוון אתם מגיעים ליוסמיטי (האם מסן פרנסיסקו או מכביש מעבר טיוגה ממזרח), האם אתם אוהבים לטייל ברגל וכדומה… אני חושבת שהספר מתאר די טוב מה הכי מומלץ. אם תשלחי לי תוכנית מפורטת אוכל להעיר. בכל מקרה – מקום אחד שלא הייתי מוותרת עליו הוא גליישר פוינט.
    נטע

#3626 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע מדהים עד כמה מהר את מתייחסת להודעות.
    ובכן אני יורדת מסן פרנסיסקו בתאריך 3.7 לכיוון יוסמטי (רב המסלול שלי בנוי) ישנות בסנורה (האם לדעתך המקום רחוק??) Best Western Plus Sonora Oaks Hotel and Conference Center
    4.7 יוסמטי
    5.7 חצי יום יוסמטי לכיוון מונטרי
    6.7 מונטריי
    7.7 שבת
    8.7 טיול לאורך כביש 1 לינה בסן סימיון
    9.7 המשך על כביש 1 לכיוון לוס אנגלס (הכולל בתוכו טירת הרסט וכו)
    10.7 לוס אנגלס
    11.7 לוס אנגלס
    12.7 נסיעה ללאס ווגאס
    13.7 לאס וגאס
    14.7 שבת
    15.7 נסיע לציון פארק
    16.7 נסיעה מציון פארק לברייס קניון חזרה בערב ללאס ווגאס
    17.7 נסיעב לשדה התעופב לניויורק

אנחנו 3 בנות חברמניות אוהבות לטייל. השכרנו רכב. . אין לנו בעיה כמה שיותר לראות דברים.

חשוב לי לעדכן המסלולים נהדרים אך הם מורכבים על 5 ימים טולנו יש סהכ יום וחמצי ליוסמטי.

תודה זיוה

#3628 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול נראה בסדר גמור אבל לא כדאי ללון בסונורה הממוקמת כשעתיים מהעמק של יוסמיטי
    בכל מקרה כדאי להקדיש את ה-4.7 לעמק של יוסמיטי (נסיעה בעמק, טיול לאורך הנהר, הליכה למפל יוסמיטי וברידלוויל), ואת ה-5.7 לדרום יוסמיטי – גליישר פוינט ויער הסקויה מריפוסה. לגבי זאיון וברייס – אין לכם די זמן לטיולים ארוכים ברגל. לכן, בזאיון אני ממליצה לכן פשוט לנסוע באוטובוס של השמורה ולרדת בתחנות ולעשות טיולים קצרים בקרבתן – ובעיקר בתחנה Weeping Rock ובתחנה האחרונה שם אפשר לעשות טיול ברגל לצד הנהר. בברייס אפשר לנסוע בכביש של השמורה, לעצור בנקודות התצפית ולעשות מסלול הליכה לאורך המצוק – מ-Sunset Point ל-Sunrise Point או ההפך.
    נטע

#4460 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי.
    אנו מגיעים בעוד שבועיים לווגאס ומתכננים יומיים טיול עם רכב שכור לברייס ולציון
    אשמח לקבל מסלול נסיעה מוגאס לברייס ולציון.- מס' כביש וכדומה.
    כולם מאוד נחמדים ומנסים לעזור אך יצאנו מבולבלים. מרוב ההצעות למסלול הנסיעה.
    תודה
    רוני

#4469 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת חוסר זמן איני נוהגת להציע או לתכנן מסלולים דרך פורום זה – אלא רק לסייע לאנשים שכבר יש להם מסלול ומתלבטים. ובכ"ז – בגלל שמדובר במסלול קצר אנסה לסייע…
    ראשית – יומיים למסלול ווגאס-ברייס-זאיון-ווגאס זה קצת מעט. אם יש לכם אפשרות להוריד יום מווגאס לטובת המסלול הזה תצאו לדעתי נשכרים.
    מציעה לכם לנסוע ביום הראשון ישירות לברייס (נסיעה של 4.5 שעות), לטייל בברייס וללון בה וביום השני לנסוע לזאיון (2 שעות נסיעה) לטייל בה ובערב לחזור לווגאס (3 שעות נסיעה). חובה להזמין לברייס מקום לינה מראש. ראו לינק למסלול נסיעה כאן
    http://goo.gl/maps/rc4di
    לגבי תיאור הדרך של הכבישים וכן תיאור השמורות ומה כדאי לעשות בהן – אני מציעה שתסתייעו בספר שלי על מערב ארה"ב.
    תהנו, נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־Reply #3626 in המלצה לטיול בן יומיים ציון פארק וברייס קניון.
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0