האי ונקובר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #67317 הגב
    יהושע
    אורח

היי נטע,

היי נטע. אנחנו מתכננים 6 ימים בחצי השני של חודש יוני באי ויקטוריה – מויקטוריה ועד פורט הרדי ומשם במעבורת צפונה לפרינס רופרט..

שתי שאלות:
    1. האם כדאי לנסוע מויקטוריה לאיזור במפילד (pachena campground) בדרך הדרומית ואחכ לעלות לפורט אלברני ומשם לטופינו? בספר לא מצאנו התייחסות למסלול הזה אלא רק לשיט מפורט אלברני לבמפילד (שלא רלוונטי עם RV).

2. האם לדעתך כדאי לקחת את שיט הלוויתנים מטלגרף קוב (קטלנים?) בהנחה שניקח גם שיט לוויתנים בגליישר ביי(גדולי סנפיר)? האם צריך להזמין את השיט מטלגרף קוב מבעוד מועד?

תודה!

#67319 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. השיט לבמפילד הוא שיט הלוך וחזור באותו יום. משאירים את הקרוואן בפורט אלבני ונהנים מיום שיט וחוזרים. אין קשרלכך שאתם מטיילים בקרוואן (גם אם הייתם מטיילים ברכב זה היה אותו דבר)
    הדרך ל-pachena campground היא דרך עפר שאיכותה משתנה. זו דרך בה נוסעות משאיות כריתת עצים רבות וחברות העץ הן שמתחזקות את הדרך. בדרכים הללו כדאי בדרך כלל לנסוע ברכב 4 על 4. אני לא ממליצה לנסוע בדרך הזו בקרוואן אבל אם אתם חושבים לעשות כן מציעה להתייעץ עם בעלי חניון הלילה בנוגע לאיכות הדרך (אני נסעתי בעבר – מזמן – ברכב 4 על 4 עד לאגם Cowichan בלבד אז אני לא מכירה את הדרך הזו. בכל מקרה יש להצטייד במפה – אין קליטה וגוגל לא בהכרח מראה באופן מדוייק דרכים שכאלה).
    2. כן (זה שיט מסוג אחר לגמרי) וכן
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 שנים, 2 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #67319 in האי ונקובר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0