דרך ה beartooth לילוסטון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה דרך ה beartooth לילוסטון

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3330 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    ההמלצה שלך שכנעה אותנו לעשות מאמץ ולהכנס לילוסטון בדרך זו ולא מכיוון west yellowstone. כיוון שאנחנו מגיעים לילוסטון אחרי טיול (גם הוא בהמלצתך) באיזור sawtooth, ויש לנו אפשרות מבחינת הזמן להצפין לדרך זו אנו שוקלים אותה.
    שאלתי היא – האם אפשרי לעבור הדרך בקראוון? אנחנו טיילים מנוסים וזה אינו הטיול הראשון שלנו בקראוון אבל גם אין לנו כוונה להכנס להרפתקה מוגזמת בסיכוניה 🙂
    תודה,
    לימור

#3343 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא הייתי נוסעת ב-Beartooth עם קרוואן שאורכו מעל 25 פיט. אם אני זוכרת נכון יש גם לאורך הדרך שילוט המבהיר שהכביש מיועד אך ורק לרכבים שאורכם מתחת 25 פיט. אז למעשה השאלה היא – מה אורך הקרוואן ששכרתם?
    תהנו בהרי ה-Sawtooth. זה מקום מקסים ולא מאוד מתוייר!
    נטע

#3347 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הזמנו קראוון 27 פיט…
    לוותר?
    ראיתי שישנה גם כניסה צפונית לילוסטון, האם יש לה יתרון כלשהו על ווסט ילוסטון (בהנחה שמוותרים בצער רב על שן הדב)?
    לימור

#3350 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    שמעתי גם על אנשים שעשו את הדרך עם קרוואן באורך 30 פיט. זה אפשרי אך קצת מסובך. בעיקרון למיטב זכרוני ההצעה לי לא לנסוע על רכב מעל 25 פיט אבל יש לכם רק שני פיט מיותרים אז זה לדעתי כן אפשרי. הבעיה היא בעיקולים החדים של כביש זה. לגבי הכניסה הצפונית – היא יפה אבל לא משתווה בכלל ל-Beartooth ולא הייתי מאריכה את הנסיעה מאידהו כדי להכנס לשמורה דרכה.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #3347 in דרך ה beartooth לילוסטון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0