ג'ורג'יה – פלורידה אביב 2014

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ג'ורג'יה – פלורידה אביב 2014

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9433 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

יש לי עוד המון זמן, אני יודע, אבל בכל זאת, בתור פולני ממוצע, אני כבר מתכנן…
    אנחנו משפחה של 5 אנשים – 2 מבוגרים, 3 ילדים, שמתכננים לנסוע לטיול בת מצווה באיזור פסח 2014.
    עשינו טיול שכזה בשנה שעברה – חודש בקליפורניה שהתחיל בלאס וגאס, והיה נפלא.
    הטיול הטוב ביותר שהיה לנו.

קניתי 2 ספרים לעזר – מסלולים בפלורידה ומסלולים בדרום מזרח ארה"ב.

השאלה שלי –
    יהיו לנו כ28 ימים, מתוכם 8 ימים באורלנדו, ושבוע אחרון בשייט.
    אנחנו משפחה שישנה בבתי מלון, לא קרוונים או חניונים, טיולי טבע הם לא בראש העדיפויות (למרות שאני אוהב אותם מאוד, אבל אני די בודד כאן…)מה שחשבתי לעשות
    זה דבר כזה, אני מקווה שזה נשמע הגיוני – (בקווים כלליים)
    שבוע ראשון – נחיתה באטלנטה, שהייה של יומיים באטלנטה, נסיעה ל4 ימים לגטלינבורג/הרי הסמוקי, וחזרה לאטלנטה, ומשם נסיעה ברכב לאורלנדו.
    9 ימים באורלנדו – 6 ימים בפארקים, יום נוסף לקייפ קנאוואראל, יום שבטח יהיה לקניות, ויום נוסף למעיינות – פרות ים, שייט באבובים.
    שבוע נוסף לקיז, מיאמי, אברגליידז.
    שבוע של שייט לסוף הטיול.

איך זה נשמע?
    אנחנו לא אוהבים טיולים לחוצים ותחלופה גבוהה של בתי מלון (להסחב עם מזוודות ממקום למקום זה לא להיט גדול), בגלל זה השבוע הראשון קצת מפחיד אותי – 2 נסיעות של 4 שעות לכל כיוון + נסיעה מאטלנטה לאורלנדו של 7 שעות)
    האופציה השניה היא לוותר על השבוע הראשון ולקצר את הטיול – או להיות כל החודש בפלורידה.
    אבל ממה שראיתי, ומההיכרות עם משפחתי, טיול בעיירות חוף לא יעניין אותם…

#9452 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יומיים באטלנטה זה קצת הרבה לדעתי…
    קח בחשבון שפסח בהרי הסמוקי יכול להיות נהדר אבל גם יכול להיות מעט קר.
    איני יודעת כמה ימים מלאים עומדים לרשותך בגטלינבורג אך שלושה ימים מלאים מספיקים.
    סה"כ התוכנית נראית בסדר גמור והנסיעות הן לא מוגזמות – אין מה לעשות בארה"ב יש תמיד נסיעות לא קצרות וזה חלק מהכיף…
    לא הייתי מוותרת על השבוע הראשון.
    אל תוותרו על בלו ספרינגס שכן זו עונת פרות הים.
    בדרך מאטלנטה לאורלנדו כדאי לשקול להאריך את הנסיעה ולבקר גם במעיין ווקולה המדהים ואולי גם במעיין מנטיי.
    נטע

#9458 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    האקווריום אכן מדהים. עולם קולה קולה נחמד. סטון מאונטיין מעט רחוק וגם לא מדהים. ווקולה מקום מדהים. אל תפספסו את השיט בסירה. כנ"ל כל חופי יד המחבת של פלורידה שהם יפים במיוחד.
    נטע

#12348 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני הייתי במקומך משלבת. בבוקר מציעה לך לנסוע לשארק ואלי ולקחת שם את הקרוניות או לשכור אופניים (כדאי להזמין מראש) ולנסוע בכביש הדרך המובילה לנקודת התצפית. אפשר לשלב גם יציאה לשיט בסירות האוויר (ניתן לשכור לאורך הדרך ממערב לשארק ואלי… השיט הוא לא בשמורה אלא בסביבתה והוא מאוד לא ידידותי לסביבה). בהמשך אפשר לנסוע אל עבר הכביש המוביל לפלימנגו ולצאת למסלול ההליכה הקצרצר והנהדר אנהינגה. לאחר המסלול, אם ייוותר לכם כוח תוכלו להמשיך בניסעה אל עבר פלמינגו (מקסים שם בשקיעה) אבל גם אם לא תגיעו לפלימנגו זה לא נורא. כדאי לעשות את המסלול כך (קודם שארק ואלי ואז הכביש לפלימנגו) כי שארק ואלי נסגר מוקדם יותר. הנה לינק למסלול בלי פלימיגו: http://goo.gl/maps/45EWL והנה לינק עם פלמינגו: http://goo.gl/maps/ZbwtF
    נטע

#13739 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין לי המלצה מיוחדת על זיפליין באזור גלטינבורג (יש כמה מקומות כולם נחמדים).
    לגבי הסמוקיס הייתי מקדישה יום אחד לקיידס קוב (אפשר גם לעשות במקום טיול אופניים – כדאי לוודא כמובן שסוכנות ההשכרה כבר פתוחה כי אתם מטיילים מוקדם בעונה – תוכלו לברר זאת במרכז המבקרים בכניסה לכביש) ויום נוסף לנסיעה בכביש החוצה את השמורה עד צירוקי כולל נסיעה לקלינגמנס דום – ביום הזה (לפני הנסיעה לסוואנה) כדאי לדעתי ללון בצירוקי. את כביש רורינג פורק אפשר אולי לעשות בשעות אחר הצהריים ב-30.3 או ביום הטיול בקיידס קוב.
    אילו זה היה אפשרי הייתי מוסיפה עוד יום הקטע שבין סוואנה לאורלנדו עבור העיירה סיינט אוגוסטין ועבור המעיין בלו ספרינגס שממש חבל לפספס אותו. אפשר כמובן גם לנסוע הלוך-חזור מאורלנדו כיום מנוחה בין הפארקים. גם בבלו ספרינגס יש טויבינג קצרצר. אם יש פרות יום בנמצא ייתכן שהמעיין ייסגר לרחצה – כדאי להתקשר לשמורה ולברר.
    ארגליידס יום אחד זה קצת מעט – דברים שהכי מומלצים – טיול אופניים בשרק ואלי (כדאי להזמין אופניים מראש), אם לא רוצים אופניים ניתן גם לנסוע בקרונית, ומסלול אנהינגה בדרך לפלמינג. אם יש זמן כדאי לנסוע עד פלמינג אך מדובר בנסיעה ארוכה. קצת קשה לדחוס את כל הלעיל ביום אחד אבל זה אפשרי…
    לשאלותייך:
    1. עניתי.
    2. קצת לחוץ. רק הנסיעה היא של 4 שעות. ראה לינק: http://goo.gl/maps/fN8ie. מציעה לנסוע קודם למעיין אחד מבין השניים (שניהם יפים) ולהחליט תוך כדי האם דוחסים גם את השני. כדאי לברר לפני שעות פתיחה עדכניות בטלפונות השמורות של המעיינות.
    3. זה לא ממש דולפינריום (יותר בסגנון ריף הדולפינים). המקום נחמד אך תיירותי. כדי לחסוך מעבר במקומות לינה ייתכן שכדאי לנסוע ב-17 עד קיי ווסט וולון שם שני לילות. אפשר לנסוע הלוך חזור מקי ווסט לבהאייה הונדה.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

#77304 הגב
    אבי ד
    אורח

הי,
    האם ניתן לשלב אטרקציות בדרך מסוואנה לאורלנדו? על מה היית ממליצה?

#77405 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפשר לבקר בסיינט אוגוסטין, במעיין בלו ספרינגס, בדייטונה ביץ, במרכז החלל קנדי
    נטע

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
מענה ל־Reply #12348 in ג'ורג'יה – פלורידה אביב 2014
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0