בקשה לעזרה בתכנון טיול במערב ארהב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה בקשה לעזרה בתכנון טיול במערב ארהב

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4284 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום, אנחנו מתכננים טיול בRV בין התאריכים 24.9-5.10 יציאה מלוס אנג'לס וסיום בלאס ווגאס. יש אפשרות לצאת כבר ב22.9. חשוב לנו לבקר בסקויה, קינגס קניון ויוסמיטי. חוץ מזה היינו מאד רוצים גם להיות בברייס וציון. ניסיתי לבנות טיול ריאלי ולא לחוץ המשלב בין חלקים מהמסלולים האדום והחום: יציאה מלוס אנג'לס (יום כולל התארגנות ונסיעה צפונה), six flags (יום), סקויה (יום), קינגס קניון (יום, מספיק?), יוסמיטי (3-4 ימים), יציאה דרך מעבר טיוגה, Mammoth lakes (יום), משהו בדרך (כדי לחלק את הנסיעה לאיזור לאס וגאס), ציון (יום) ברייס (יום), סכר הובר והגעה ללאס וגאס. אשמח מאד לקבל הערות וטיפים. תודה, מיכל

#4296 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ראשית – קחי בחשבון שבמידה ואתם מטיילים עם קרוואן ארוך כדאי לעקוב אחר הודעות מגבלות נסיעה בסקוויה וקינגס באתר: http://www.nps.gov/seki/planyourvisit/road-conditions.htm/index.htm
    לגבי המסלול אפשר לעשות משהו כזה שהוא נחמד רגוע יחסית
    יום 0 – התארגנות
    יום 1 – סיקס פלגס
    יום 2 – נסיעה לסקוייה
    יום 3 – טיול בסקויה ונסיעה לקינגס
    יום 4 – קינגס
    יום 5 – נסיעה לעמק של יוסמיטי ובדרך – טיול בדרום יוסמיטי
    יום 6 – העמק של יוסמיטי
    יום 7 – יום נוסף ביוסמיטי
    יום 8 – כביש מעבר טיוגה עד אזור אגמי ממות' (ממליצה לישון בחניון של אגם ג'ון)
    יום 9 – נסיעה ארוכה ארוכה לברייס (9 שעות… לדעתי עדיף לא לפצל להתאמץ ולסיים ביום אחד על פני בזבוז יומיים על הנסיעה מה עוד שאין הרבה אפשרויות פיצול מוצלחות…)
    יום 10 – ברייס (עלול להיות קר מאוד בברייס בתקופה זו)
    יום 11 – נסיעה לזאיון וטיול בזאיון
    יום 12 – טיול בזאיון ונסיעה לווגאס
    אם רוצים לבקר בהובר אפשר לנסוע הלוך חזור מווגאס
    נטע

#4453 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע, תודה. קראתי את האזהרות. האם נראה לך שבשל כך אין טעם להקדיש 3 ימים לאיזור ומספיק יומיים (ימים 2+3)?
    מיכל

#4457 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא בטוחה שכדאי לקצר… החלק הדרומי של השמורה אמנם לא עביר כעת על פי הפרסומים לקרוואנים שאורכם מעל 22 פיט עקב שיפוצים בכביש אבל בחלק הצפוני ובשמורת הקינגס יש הרבה מה לעשות וכן חניוני לילה יפים. אני הייתי משאירה את התכנון כפי שהוא ומקסימום חותכת מהשמורה לילה קודם ומתקדמת לכיוון יוסמיטי. עוד הערה קטנה – ביוסמיטי חובה להזמין לינה בחניונים זמן רב מראש. אם לא הזמנתם ואין מקום שלחי לי שאלה בפורום בנוגע לחניונים חלופיים בסביבת השמורה. בברייס ללון בקניון שמורת קודאכרום שהוא יפה מהחניונים של שמורת ברייס.
    נטע

#4459 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע, תודה על מהירות התגובה.
    הזמנו מקום ל-3 לילות ב Crane flat שביוסמיטי בימים 5-7. מכיון שהטיול שלנו קצר אנחנו רוצים להזמין הכל מראש ובשל כך עכשיו כבר מתלבטים על התקדמות צפונה יום קודם. אם כך, האם ניתן לשנות תאריכים באתר ההזמנות ביוסמיטי? מה הסיכוי לקבל את אותו מקום?
    וליד סקויה/קינגס, יש לך המלצה על חניון?
    מיכל

#4461 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי
    אנו נוחתים בווגאס בעוד שבועיים .
    משך השהייה בווגאס 9 ימים. לאחר 5 ימים בוואס נטייל ליומיים לברייס ולציון.
    אנו מבקשים לקבל מסלול נסיעה (מס' כביש) .
    יצאנו מבולבלים מרוב האפשרויות שיעצו חברים נחמדים.
    תודה

#4470 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום
    #4473 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זו תשובה על השאלה של מיכל, שני פוסטים למעלה
    שינוי תאריך ביוסמיטי אינו פשוט. צריך לבטל את ההזמנה הקיים ולעשות חדשה (ואז לא בטוח שיהיה מקום) או להזמין עוד לילה (אבל אז לא תקבלו בדיוק את אותו אתר). אני לא חושבת שכדאי לכם לשנות את ההזמנה ביוסמיטי כי סביר להניח שלא תרצו לעזוב קודם את הסקויה והקינגס. מה שאתם כן יכולים לעשות זה להזמין עוד לילה בדרום יוסמיטי (למשל בחניון: http://www.nps.gov/yose/planyourvisit/wawonacamp.htm) וכך אם ימאס לכם מהסקויה והקינג תוכלו להתקדם ביום 4 אל עבר דרום השמורה. אם תעשו זאת תרווחו במעט את יום 5 שהוא לחוץ יחסית. ואם לא ימאס לכם הישארו בסקויה ובקינגס ו-20 דולר של ההזמנה יזרקו לפח… לגבי חניון בסקויה/קינגס – אני ממליצה מאוד על החניונים באזור Cedar Grove Area בלינק הבא: http://www.nps.gov/seki/planyourvisit/campgrounds.htm. כולם שוכנים זה לצד זה בלב הקינגס קניון באזור יפה מאוד (רק שניים מתוך הארבעה פתוחים בסוף ספטמבר…) ולכולם אי אפשר להזמין מקום מראש (אבל אני לא חושבת שתהיה בהם בסוף ספטמבר בעיה של מקום).
    נטע

#4568 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע, אני עדיין בנושא הלינה ליד סקויה/קינגס: מאחר ובלילות ביוסמיטי לא יהיו לנו חיבורים וכן לאור המגבלות בשמורה אני לא רוצה להסתבך עם חניונים בתוכה, אשמח אם תוכלי לעזור לי במציאת חניון עם Hookup סמוך לשמורה.
    עד כה, מה שמצאתי כלל ביקורות לא טובות. אולי את מכירה משהו? תודה

#4571 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מכירה באזור זה חניונים יפים עם Hookups. יש מעט מאוד חניונים בשמורות טבע שיש להם חיבור לחשמל, מים וביוב ולכן כדי למצוא חניון כזה תאלצו לבחור בחניון פרטי. חניונים פרטיים הם כמעט תמיד הרבה פחות יפים מהציבוריים. ממה שאני מכירה לא חושבת שתמצאי באזור חניונים פרטיים על ביקורות טובות, וגם אני כאמור לא מכירה כאלה לצערי…
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
מענה ל־Reply #4453 in בקשה לעזרה בתכנון טיול במערב ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0