- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 11 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › בקור בWAVE
קניתי את ספרך על מערב ארצות הברית והוא מצויין.
ברצונ לבקר בWAVE בין 1-4.7.2013 קשה להבין משם איך להגיע, אין מפות מפורטות . אין לי 4 חודשים מראש להזמין כך שעלי לנסות להתייצב שם ולסמוך על המזל. האם תוכלי לתת לי טלפון להתקשרות או כל דרך אחרת
תודה רבה שבת שלום
גדי כפיר
הי
אתה יכול לראות מידע על הוויב כאן:
http://www.blm.gov/az/st/en/arolrsmain/paria/coyote_buttes.html
כדי לבקר במקום יש להירשם ללוטו ארבעה חודשים מראש.
אם לא זוכים – ניתן לנסות להשיג אישור כניסה בו ביום במרכז המבקרים שבעיירה קנב,
Grand Staircase-Escalante National Monument Visitor Center, Kanab
מרכז זה מספק 10 כרטיסים ליום על בסיס מקום פנוי. כרטיסים לימים שבת-שני מוגרלים ביום שישי. ובד"כ בשאר הימים הכרטיס מוגרל ליום הטיול הבא.
ראה כאן שעות בהן יש להגיע למקום:
For Coyote Buttes North (The Wave), be at the Grand Staircase-Escalante National Monument Visitor Center in Kanab, Utah (745 E. Highway 89 in Kanab Utah across from Walkers gas station and Wendy’s restaurant) from 8:30-9 a.m. Mountain Standard Time -Utah- (9am Daylight Savings Time in summer) to submit your application. For permits to Coyote Buttes South, be at the same location and submit your application between 9:30-10:00 a.m. The lotteries for Coyote Buttes North and Coyote Buttes South will run at 9 a.m. and 10 a.m., respectively.
Walk-in permits must be paid with either cash or by checks. No credit cards can be accepted.
נטע
מספר טלפון לבירורים
Vermilion Cliffs National Monument
Monument Manager: Kevin Wright
345 E. Riverside Drive
St. George, UT 84790-6714
(435) 688-3200
Hours: 7:45 a.m.-5:00 p.m. Monday through Friday
10:00 a.m.-3:00 p.m. Saturday
Closed Sunday
בשמחה
ואני ממש מחזיקה לך אצבעות שתצליח להגיע למקום הקסום הזה