ביקור ביוסמיטי – ספטמבר 2015

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ביקור ביוסמיטי – ספטמבר 2015

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18822 הגב
    מיכל
    אורח

הי, מזכירה שאנחנו 2 משפחות (כל אחת זוג + 2 ילדים בגילאי 9+13), שמתכננות טיול בדרום מערב ארה"ב בספטמבר 2015.

אנו נוחתים בל.א. ומבלים כ-9 ימים בסה"כ בסן דייגו, כביש 1, עד סן פרנסיסקו.

לאחר מכן, לוקחים קרוואן בסן ליאנדרו בשבת בבוקר (איסוף מוקדם, בשעות 9-11), מצטיידים ויוצאים ליוסמיטי.

במקור, התכנון היה להגיע ביום הראשון דרך הכניסה הדרומית של יוסמיטי (אזור wawona), לבקר במריפוסה, בגליישר פוינט וכו' וללון בעמק (מקווים להצליח לתפוס מקום באחד מחניוני ה- pines :).

מאחר שיער מריפוסה אמור להיסגר לשיקום, אנחנו מתלבטים כעת לגבי הכניסה לפארק ביום זה והתכנון לאותו יום. אולי להיכנס במקום מהכניסה המערבית (כביש 120, big oak flat?…)

התכנון ליום השני כולל טיולים בעמק: מפלי יוסמיטי, מפלי ורנל+נוואדה, mist trail, bridalveil fall. שוקלים אפשרות לשלב אופניים/אבובים/קיאקים, סיור צפיית כוכבים בלילה (stargazing), סרט במרכז מבקרים. חשבנו על אומגות אבל נראה שקצת מרוחק ויבוא על חשבון הפארק עצמו. לינה בעמק באותו קמפ.

התכנון ליום השלישי: נסיעה מזרחה בטיוגה פאס, לטייל ב-toulumne grove, toulumne meadows, tenaya lake, olmstead point, dog lake. המשך נסיעה מחוץ לפארק עד לקמפ בלייק ג'ון (oh ridge).

אשמח לשמוע הערותייך לתכנון.
    תודה מראש!

#18831 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לגבי יער מריפוסה – חידשת לי. לא ידעתי שהאזור עתיד להיסגר. תודה על המידע
    אני לא מאמינה שתספיקו ביום הראשון גם להצטייד וגם לנסוע וגם להספיק לטייל
    מציעה לכם כן להיכנס לשמורה בשעה הדרומי וללון ביום זה בחניון וואונה היפה (יש להזמין מקום מראש)
    אם תגיעו מספיק מוקדם תוכלו להספיק לטייל ביום זה באזור גליישר פוינט
    מומלץ מסלול Sentinal Dome
    שימו לב אם אתם מטיילים עם קרוואן ארוך לא תוכלו להגיע עד לתצפית אבל כן תוכלו להגיע עד למסלול המוביל לתצפית נהדרת – מסלול יפהפה
    אפשר גם לעשות ביום זה זיפ ליין בדרום יוסמיטי
    http://www.zipyosemite.com
    בהמשך לחניוני פיינס (שהם פחות יפים מוואונה) יש להזמין מקום מראש. סיכוי אפסי למצוא על בסיס מקום פנוי
    כל השאר בסדר
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #18831 in ביקור ביוסמיטי – ספטמבר 2015
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0