- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, חודש 1 by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › בחירת מלונות
נטע שלום,
איזה מלון יותר מומלץ למשפחה Cedar Lodge or Yosemite View lodge ?
איפה יותר נחמד ללון בדרך מוגאס ליוסמיטי בממונט ליק או גון ליק?
נהיה בסן פרנסיסקו ב-4 ליולי, באיזה איזור כדאי לבחור מלון כיכר אוניון או מרינה או המלצה אחרת?
בכביש מס 1 לילה אחד לנים במונטרי, איפה עדיף ללון לילה שני בסן סימאון או מורו ביי?
האם בלוס אנגלס האיזור סמוך לשדרת הכוכבים נחשב לבטוח וטוב?
תודה רבה
הי
יוסמיטי וייו טיפה יותר טוב וטיפה יותר קרוב ליוסמיטי אבל גם מעט יותר יקר. סיידר גם מצויין
ג'ון לייק מקום יותר נחמד אבל יש שם פחות היצע של מלונות.
כדאי ללון או ביוניון או באזור רציף הדייגים. בכיכר יוניון פחות היצע מלונות שמתאימים למשפחות. יחד עם זאת זה מקום יותר תוסס. ב-4.7 יש בד"כ מופע מטוסים מעל המפרץ ומלון באזור רציץ הדייגים קרוב יותר לנקודות התצפית על המפגן. כמו כן באזור הרציף יש היצע של מלונות למשפחות. מצטערת שאין לי תשובה חד משמעית… שני המקומות טובים.
אני מעדיפה את מורו ביי.
לגבי השאלה האחרונה – בעיקרון התשובה היא כן אבל התשובה לעד כמה יהיה נעים להסתובב באזור בלילה – זה מאוד תלוי בדיוק באיזה רחוב המלון.
נטע
הי
המלון נראה בסדר גמור ובמיקום סביר.
התוכנית בסדר גמור. יש בספר שלי על מערב ארה"ב במסלול האדום מידע רב מה כדאי לעשות לאורך כביש 1 בנסיעה מצפון לדרום שיכול מאוד לעזור לך.
אני לא מאמינה שתספיקו ביום של מונטריי גם את כביש 17 המייל ואת כרמל (כי האקווריום ומונטריי עצמה יגזלו את רוב שעות היום). אתם יכולים לדחות ליום הבא או לוותר. לגבי טירת הרסט – זה עניין אישי. אני לא מתה על המקום הזה אבל יש רבים שכן מתלהבים. כנ"ל סולבנג…
ממליצה לכם ללון במורו ביי או בקמבריה.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת