ארה"ב מזרח

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16399 הגב
    גליה
    אורח

נטע שלום
    אנחנו משפחה עם 3 ילדים קטנטנים (5, 3 ותינוק) שמתכננים לטייל במשך 21 יום עם קרוואן בצפון מזרח ארה"ב במהלך סוף ספטמבר תחילת אוקטובר. נעזרנו רבות בספר שלך ע"מ לתכנן את המסלול ושילבנו בין המסלול הכחול והירוק. אשמח לקבל את חוות דעתך על המסלול המתוכנן. אני רוצה לציין שבגלל גיל הילדים בחרנו לעשות את הטיול ב"איזי" ללא יותר מידי נסיעות ארוכות ועם ניסיון לישון מספר לילות באותו מקום.
    יום 1 – 23.09.14 – איסוף הקרוואן ונסיעה לכיוון מיסטיק, לינה במיסטיק
    יום 2 – חצי יום במיסטיק, אקווריום או מוזיאון. נסיעה לחניון לילה במרכז חצי האי קייפ קוד, נסיעה דרך גיימסטאון וניו-פורט.
    יום 3 – נסיעה לאיזור העיירה פרובינסטאון, לינה כמו בלילה הקודם.
    יום 4 – חצי יום טיול באזור מרכז המבקרים סולט פוינט ונסיעה לבוסטון. לינה באיזור בוסטון
    יום 5,6 – בוסטון
    יום 7 – נסיעה לכיוון צפון (עם עצירות בדרך), עצירה בעיירה קמדן לינה ב Camden hills state park.
    יום 8,9 – אכדיה
    יום 10 02.10.14 – נסיעה לכיוון ההרים הלבנים עם עצירות בדרך לינה ליד העיירה נורת' קונוואי.
    יום 11 – ההרים הלבנים – יום באיזור העיירה נורת' קונוואי, לינה אותו דבר.
    יום 12 – (יום שבת) – story land
    יום 13 – ההרים הלבנים – יום באיזור העיירה נורת' קונוואי, לינה אותו דבר.
    יום 14 – חציית ההרים הלבנים, כביש קנקמגוס
    יום 15 – נסיעה לכיוון העיר ברלינגטון, בדרך עצירה בעיירה ווטרברי (Waterbury) לסיור במפעל הגלידה של בן אנד ג'ריס. הגעה בשעות אחה"צ לעיר וסיור בעיר.
    יום 16 – ביקור בעיירה שלבורן, מוזיאון שלבורן, חוות שלבורן ומפעל דובים. לינה כמו ביום הקודם
    יום 17 – נסיעה לכיוון העיירה וודסטוק שבורמונט דרך ההרים הירוקים.
    יום 18 10.10.14 – נסיעה לכיוון ניו-יורק, עצירה בעיירה וסטון והמשך נסיעה לכיוון העיירה אלבני שבניו – יורק.
    יום 19 – נסיעה לכיוון מנהטן לינה ב Liberty Harbor RV Park עם עצירות בדרך לפי המומלץ בספר
    יום 20,21 – מנהטן
    יום 22 – החזרת הקרוואן וטיסה הבייתה
    תודה רבה
    גליה

#16401 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אלה הערותיי
    יום 2 – לא חושבת שניופורט יעניין את הילדים.אפשר לוותר
    מעבר לכך עברתי על כל התוכנית בעיון ולא מצאתי שום בעיה
    הכל תקין
    אישית הייתי אולי מוסיפה יום באקדיה – אפילו על חשבון בוסטון
    תהנו!
    נטע

#17134 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם רוצים ללון בחניונים היפים (הציבוריים) שבשמורות כדאי בדרך כלל להזמין מראש. אם מסתפקים בחניונים פרטיים אין צורך להזמין מראש. בגלל שאתם מטיילים בסוף ספטמבר אני לא רואה מצב שהחניונים יהיו מלאים (אולי רק בסופש) אז אני לא חושבת שחובה להזמין. יחד עם זה חניונים רבים כבר יהיו סגורים לכן כדאי כן לתכנן ולדעת מראש מה פתוח ומה סגור כדי לא להתחיל לחפש מהלך הטיול. שימו לב שגם יכול להיות קר למדי כבר בעונה הזו.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #16401 in ארה"ב מזרח
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0