אפשרויות במסלול החום – מערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה אפשרויות במסלול החום – מערב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #15820 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

: נטע שלום,
    אני מתכנן טיול במהלך ספטמבר / אוקטובר על פי המסלול החום בספרך ארה"ב מערב. כמטייל עצמאי הספר הוא טוב מאד לבניית תכנית הטיול.
    מה מצב העומס בגרנד קניון בגדה הדרומית בעונה זאת? (אינני אוהב לטייל במקומות צפופים) האם לא כדאי להגיע לגדה הצפונית בדרך בין פארק זאיון וברייס קניון?אם כן, מה לעשות בדרך בין המונומנט וואלי ולאס וגאס? (אני תמיד מסיים טיול בעיר ןלא להיפך) . מאד מעוניין לשלב את יוסמיטי והסקויה פארק בטיול – איך את מציעה לשלב ומאיזה עיר עדיף להתחיל / לסיים הטיול? אני אישית מעדיף מווגאס.
    תודה

אריק

#15947 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    העומס בגרנד קניון במצוק הדרומי תמיד רב אבל זה עומס רק במושגים אמריקנים – במושגים ישראלים זה לא נחשב עמוס מה עוד שברגע שהולכים טיפה ברגל משאירים 95% מהמטיילים מאחור. בגדה הצפונית יהיה בטוח פחות עמוס – וגם המצוק הצפוני יותר יפה (אבל יש פחות מסלולים ואין היצע של מקומות לינה). לגבי מסלול הטיול – איני יודעת כמה זמן יש לך ואיפה את רוצה לבקר אבל הגיוני להתחיל בווגאס ולסיים בסן פרנסיסקו. לצאת מווגאס לטיול ביוטה/אריזונה ולחזור לווגאס ליום עירוני ומשם להמשיך דרך כביש מעבר טיוגה לסן פרנסיסקו. הסקויה והקינגס לא משתלבים אלא אם מוותרים על כביש מעבר טיוגה (ונוסעים מווגאס לסקויה והקינגס ומשם ליוסמיטי) או אם נוסעים אליהן אחרי יוסמיטי (וזה מאריך מאוד). יש גם עצי סקויה ביוסמיטי אז אפשר גם להחליט לוותר על שתי שמורות אלה (למרות שהן מאוד יפות)….
    מציעה שתבנה שלד מסלול ותשלח לי להערות.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #15947 in אפשרויות במסלול החום – מערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0