אנחנו מותשים מרוב חיפושים- בבקשה עשי לנו סדר :)- צפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה אנחנו מותשים מרוב חיפושים- בבקשה עשי לנו סדר :)- צפון מזרח ארה"ב

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4410 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום רב נטע
    אנו משפחה שמעוניינת לצאת לצפון מזרח ארה"ב למסלול של שבועייםמ וקשה לנו להחליט מה לעשות. חשבנו על ניו יורק- מפלי ניאגרה- טורונטו- מיין- ניו המפשיר וההרים הלבנים, בוסטון וחזרה לניו יורק. האם ריאלי בשבועיים? האם אמצע ספטמבר זה זמן טוב למסלול כזה? אנחנו די אבודים- לא נוכל להרשות לעצמנו עוד טיול כזה ורק ממש לפני כמה ימים קיבלנו אישור לחופשה (ממקומות התעסוקה שלנו) אז גם לא נערכנו כראוי. אויל תוכלי לסייע לנו? מה המסלול הכי טוב כדי לנצל את הזמן הכי טוב? אנחנו רוצים לראות מים , נהרות, יערות, וירוק (אבל אנחנו לא מהסוג שישן בטבע- בכלל!)- מהו המסלול המוצע לדעתך? האם תוכלי להמליץ גם על מלונות בדרך? אני מודה לך מאוד! יש מצב גדול שתשובתך תכריע אם אנו נוסעים בעוד שבועיים ולאן.

#4418 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מציעה שתעיינו בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב (מסלולים). יש בו כמה מסלולים שיכולים להתאים לכם, רובם באורך של כשבועיים. מביניהם אני הכי אוהבת את המסלול הכחול, אבל הוא לא כולל את הניאגרה ואת טורונטו. מה שאתם יכולים לעשות אם אתם לא רוצים לוותר על הניאגרה זה להתחיל את הטיול בטורונטו או באפלו ומהניאגרה לנסוע לכיוון אגם פלסיד והרי האדירונדק, להמשיך לאגם שמפליין (כולם במסלולים הכתום והירוק בספר) ואז לחבור למסלול הכחול בהרים הלבנים ולהמשיך איתו לכיוון חופי מיין, בוסטון, קייפ קוד וניו יורק. זה מסלול סביר לשבועיים (בלי ניו יורק). בספר יש גם הצעות למקומות לינה מומלצים בכל אתר ואתר. מפאת חוסר זמן איני יכולה לתכנן לכם מסלול דרך פורום זה אך אם תבנו שלד מסלול אשמח להעיר עליו וכמובן אם אתם ממשיכים להתקשות אתם יכולים לתאם ייעוץ אישי. ודבר אחרון – חודש ספטמבר הוא מצויין למסלול זה. עלול כבר להיות מעט קריר אבל לא יותר מדי וצבעי השלכת מתחילים לצבוע את היערות.
    נטע

#4426 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

אני כל כך מודה לך על תשובתך המהירה, נשמע שבספר יש המון מידע ואכן אקנה אותו. הבעיה היא שאנו רוצים לצאת ב 15 לספטמבר וכבר יש להזמין טיסות (דקה 90- לא באשמתנו, אני מבטיחה). תכננתי בינתיים מסלול לטיול, אודה לך מאוד אם תוכלי לעיין בו ולהציע הצעות לשיפור. נראה כי הנסיעות ארוכות מידי אז אם אפשר לוותר על משהו רחוק אני אשמח אם תגידי.
    יום 1: יציאה מניו יורק ונסיעה לאיתקה- (נסיעה של 4 ורבע שעות) וטיול קצר באזור איתקה (למשל מפל טוגנוק)
    יום 2: טיול באזור איתקה (למשל ווטקינס גלן , קורנינג)
    יום 3: נסיעה לניאגרה (הצד הקנדי)- (נסיעה של 3 ורבע שעות) – מפלים בלילה
    יום 4: המשך מפלי ניאגרה צד קנדי ונסיעה לטורונטו (שעה וחצי נסיעה)
    יום 5: בילוי בטורונטו העיר ויציאה לכיוון אזור אלף האיים – (4 שעות נסיעה)
    יום 6: טיול באלף האיים (אגם קיוגה)
    יום 7: יציאה לכיוון ההרים הלבנים- (6 וחצי נסיעה) ולישון באזור North Conway
    יום 8: לטייל בהרים הלבנים, איזור ורמונט וניו המפשיר
    יום 9: נסיעה (4 ורבע שעות) וטיול בפארק אכדיה שבמיין
    יום 10- יציאה לכיוון בוסטון (5 שעות ו 20 דקות נסיעה) ולינה בבוסטון
    יום 11: בוסטון
    יום 12- קייפ קוד
    יום 13- יציאה לקונטיקט (שלוש וחצי שעות נסיעה) וטיול בקונטיקט- (אולי אפשר לוותר על קונטיקט? ולנסוע ישר 4 וחצי שעות לניו יורק)
    יום 14- יציאה לכיוון ניו יורק (שעתיים נסיעה)
    יום 15- ניו יורק

סך הכל שעות בכביש בשבועיים: 35 שעות נסיעה. האם זה הרבה מידי? אפשר להוריד משהו- למשל את פארק אכדיה שבמיין ולחסוך 4 שעות נסיעה אלא אם כן אסור לפספס אותו.
    האם המסלול הגיוני? אנו מעדיפים ליהנות יותר מאשר לרוץ כנגד הזמן אז אם יש לך הצעות ייעול אנו נהיה מאושרים (אפשר גם להאריך טיפה את הטיול ביום יומיים אם זה מה שישנה את פני התמונה העמוסה)
    תודה לך על כך הצעה ועזרה!
    שירלי

#4428 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    כמה הערות –

במפלי טוגנוק אין כעת כמעט מים בכלל עקב הבצורת. בווטקינס גלן יש אבל לא הרבה
    הקניון של המפל יפה וגם אם אין בו מים זה טיול יפה אבל פחות יפה מאשר כאשר יש מים

יום 5 עמוס – לא מאמינה שתצליחו לעשות יותר מדי בעיר. עדף לוותר על טורנוטו או להוסיף יום

יום 6 – אלף האיים אינם ממוקמים באגם קיוגה (איתקה ממוקמת על שפת אגם זה)

יום 7 – נסיעה ארוכה מאד. ארוכה מדי. בפרט שיש בדרך המון מקומות יפים שאתם מפספים. הייתי איכשהו מוסיפה כאן יומיים ונוסעת לנורת קונוואי דרך הרי האדירונדק (אגם פלסיד, אגם שמפליין, אוסבל צאסם) וכן דרך אגם שמפליין ובהמשך דרך כביש קנקמגוס בהרים הלבנים

יום 8 – את כל היום הזה צריך להקדיש להרים הלבנים באזור נורת' קונוואי רק בניו המפשייר

יום 9 – הנסיעה מנורת' קונוואי לאכדיה ארוכה. בדרך כדאי לעלות על הר וושינגטון במידה ומזג האוויר מאפשר זאת. מה שלא תעשו – תגיעו לאכדיה לקראת ערב ולא יהיה לכם די זמן לבקר בה (כדאי להקדיש לשמורה יומיים לפחות)

יום 12 – לא הקצבתם זמן נסיעה בוסטון-קייפ קוד – כחצי יום. כדאי מאוד להוסיף עוד יום בקייפ קוד

יום 13 – אפשר לעשות את הנסיעה מקייפ קוד לניו יורק ביום אחד (בלחץ רב…) וכך לחסוך כאן יום

לסיכום – הטיול עמוס מדי. אישית – הייתה טסה לבאפלו ומוותרת על הלג – ניו יורק-איתקה וכן מוותרת על יום 13 כאמור. אכדיה מקום מאוד יפה ושונה משאר המקומות בהם תראו בטיול. אישית – לא הייתי מוותרת. מצד שני – אם משאירים את הטיסות ומסגרת הזמן כמו שהם כעת ומוותרים על יום 13 עדיין חסרים לכם בטיול לפחות לפחות שלושה ימים לדעתי…
    אם תוכלו כאמור לטוס לבאפלו וגם להאריך את הטיול ביום יומיים זה יהיה מצויין, אם לא – תאלצו לדעתי לוותר על אכדיה ו/או בוסטון ו/או קייפ קוד.
    נטע

#4454 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי, אני ממליצה לכם לא לוותר על ההצעה של נטע ליום 7. שמורת האדירונדק מאד יפה, אנחנו טיילנו בה פעמיים והקדשנו לה 3-4 ימים. ממליצה בחום על White Face Mountain (קר למעלה גם בקיץ חם אבל שווה את הנוף והדרך). מיכל

#24373 הגב
    יורם בן אלי
    אורח

שלום רב
    אנו מתכננים טיול משפחתי לחודש יולי 2016 למשך 21 יום אותו נתחיל בניויורק למשך 6 ימים לאחר מיכן ניסע לכיוון מפלי הניאגרה כשנעצור בדרך לכמה שעות באתיקה או ווסטינג גלן הניאגרה נשאר 2 לילות משם נמשיך את הטיול להרשבורג ללילה אחד ומבקר במפעל השוקולד משם נמשיך לוושינגטון לשתי לילות ונבקר באתרים המפורסמים משם נטוס לאורלנדו היישר לפורט קנברל לשייט של 4 לילות בבאהמס נחזור לאורלנדו למשך 3 לילות ליוניברסל משם ניסע לילה אחד בקי לארגו ונסיים את הטיול בשתי לילות במיאמי וחזרה לישראל מה הדיעה על הטיול

#24380 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קשה לי להבין בדיוק את חלוקת המסלול
    אנא שלחו כל יום בשורה אחרת פלוס ציון התאריך, מתי מתבצעות הנסיעות והיכן הלינה
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

#41517 הגב
    חיה
    אורח

שלום
    אנחנו זוג המטייל לבד.
    אני מבקשת הצעות מסלול לטיול במזרח ארצות הברית.
    מעוניינת להיות בוושינגטון ולסיים בניו יורק.
    מפלי הניאגרה לא בתכנית (הייתי).
    הטיול מתוכנן ל-25 ימים במהלך חודש מאי יוני 2019.
    אשמח לקבל הצעות.

בתודה מראש
    חיה

#41520 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מציעה לעיין בספר הזה בו יש הצעות למסלולים בצפון מזרח ארה"ב
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
    לאחר מכן אם יש שאלות ספציפיות אתם מוזמנים לשלוח לפורום ואשמח לענות ולסייע
    אפשר כמובן גם לפנות ליעוץ אישי בתשלום
    https://www.maslulim-america.com/%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99/%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5/
    נטע

רוצים להחזיר לנו על כך שסייענו לכם בפורום זה?
    הזמינו מלונות דרך הלינק הזה (המחיר שלכם יהיה אותו מחיר ואילו העמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום זה):
    https://www.booking.com/?aid=804300
    לקופון הנחה בהזמנת רכב בחברת אופרן:
    https://www.maslulim-america.com/ofran

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 7 שנים, 9 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
מענה ל־Reply #24373 in אנחנו מותשים מרוב חיפושים- בבקשה עשי לנו סדר :)- צפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0