אלסקה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9857 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

רכשתי את הספר של נטע על אלסקה ממליץ בחום
    אני מתכוון לעשות שני מסלולים המסלול הקלאסי + המסלול הקל
    השאלה שלי האם כדאי לשלב את גונו וגלישר ביי ? כמה ימים לתת לאזור
    איך ניתן לשלב את גונו וגליישר ביי?
    האם זה ייקר את הטיול משמעותי?
    תודה אילן

#9866 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הכי פשוט עבורך יהיה לטוס לג'ונו וממנה לקחת מעבורת או טיסה לגוסטבוס שבקרבת גליישר ביי (שים לב – תדירות המעבורת אינה גבוהה ויש להתאים את הטיול למועדי המעבורת במידה ורוצים להשתמש בשירותיה). בהמשך יש לחזור לג'ונו ממנה ניתן להתחיל בטיסה לארץ (דרך סיאטל למשל). ההגעה לגליישר ביי והשהות בה (שלושה לילות, יומיים מלאים) ושיט קרחונים ולווייתנים יעלה קרוב לוודאי סביב 1000$ לאדם (הערכה גסה בלבד). כדאי לשהות במקום יום וחצי או יומיים מלאים (3-2 לילות). אסור לוותר על שיט צפייה בלווייתנים שלוקח כחצי יום. שיט הקרחונים אורך יום מלא.
    נטע

#9969 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מבחינת קרחונים מה שרואים בוואלדז ובקינאי משתווה (כמעט…) למה שרואים בגליישר ביי. מבחינת לווייתנים גליישר בי עולה על המקומות הללו. לכן אם אתם מתעניינים בלווייתנים אל תוותרו על גליישר בי ואם לא אז וותרו.
    לגבי התוכנית –
    עד וואלדז התוכנית בסדר. מוואלדז ניתן ונחמד וגם קצר יותר להגיע מוואלדז לחצי האי קיניאי (לוויטייר) במעבורת (עם הרכב כמובן). אין מעבורת כל יום אבל שווה לבדוק ואם זה מסתדר עם המסלול זה גם מקצר מאוד וגם חוויה מהנה מאוד.
    לשאלותיך – כדאי לעשות את השיט בקינאי (זה לא חוזר על עצמו לדעתי. כלומר יש דמיון אבל זה מספיק שונה).
    אני לא חושבת שניתן להגיע ביום אחד מאנקורג לגוטסבוס – צריך לטוס לגונו ומגונו לקחת מעבורת או טיסה לגוסטבוס.
    כדאי לבלות בגליישר ביי יומיים מלאים.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #9969 in אלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0