אלסקה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5707 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אנו מתכננים טיול באלסקה בקיץ הקרוב (נטו 15 יום). ההתמקדות שלנו תהיה במסלול הקלאסי והקליל כפי שמתואר בספרך. הטיול עם קראוון. אנו מתלבטים האם לקצר את המסלול הקלאסי ל- 8 ימים ומסלול הקליל ל- 4 ימים ( לוותר על הומר) ולקחת 3 ימים (ברוטו) בגוסטבו לצורך שהייה בגליישר ביי + שייט לוויתנים . כמובן לגוסטבו נגיע בטיסה מאנקורג דרך ג'ונו.
    התכנון המקורי לקחת שייט במפרץ הנסיך וויליאמס ושייט בחצי האי קינאיי דרך סיוארד.
    האם הגעה לגליישר ביי , זה לא OVER , האם הנופים זהים,דומים , הימצאות לוויתנים ? על איזה שייט ניתן לוותר ? האם ניתן לוותר על גליישר ביי (למרות ההמלצות החמות), עלויות הגעה ושהייה בגליישר ביי גבוהות יחסית.
    איך היית מדרגת את המקומות שציינתי מבחינת ענין,קרחונים ,לוויתנים ?

תודה מראש

#5722 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    גליישר ביי זה אחד המקומות הטובים בעולם לצפות בו בלווייתנים – מאוד מומלץ! מכל מה שאני ראיתי באלסקה – זה ללא ספק המום הטוב ביותר לראות בו לווייתנים. מבחינת קרחונים – אני חושבת שאפשר להסתפק בשיט אל קרחון הקולומביה במפרץ הנסיך וויליאם בקרבת ואלדז. לדעתי גליישר ביי זה לא over אבל מצד שני בכ"ז אני ביולוגית ימית וההתלהבות שלי מלווייתנים אולי לא מייצגת… זה באמת ענייין כלכלי וכן כמה מתאים לכם הבלגן של הלוגיסטיקה לנסוע לגליישר ביי. אני בטוחה שגם ללא גליישר ביי מאוד תיהנו מאלסקה ומצד שני אני בטוחה שאם תסעו לגליישר ביי לא תצטערו על כך…
    מקווה שקצת הצלחתי לעזור.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #5722 in אלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0