אלסקה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5232 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע. אני ממשיך בתכנון הטיול לאלסקה בקיץ הקרוב ועלו לי שתי שאלות :
    1. נראה כי מהומר (במידה ולא רוצים לפשוט את הרגל) השמורה שהכי סביר להגיע אליה היא Kachemak Bay State Park. האם נכון? יש לך המלצות? מגיעים לשם ב water taxi?
    2. האם כדאי לנסוע ברכב רגיל לרנגל סנט אליאס או לקחת את האוטובוס (יותר מ 100$ לאדם מצ'יטינה)?

תודה

#5238 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. אכן שמורה זו היא אופציית בילוי מומלצת מהומר שאינה מלווה בהוצאת הון על סיורים מאורגנים. יש בשמורה זו מסלולי הליכה נהדרים, ראה מידע כאן: http://dnr.alaska.gov/parks/units/kbay/kbaytrs.htm. אכן יש water taxi החוצה את המפרץ והמוביל לשמורה, ראה מידע כאן: http://dnr.alaska.gov/parks/units/kbay/kbaytaxi.htm.
    2. לגבי רנגל סנט אליאס – אי אפשר לעשות את הדרך ברכב רגיל (חייסבים 4 על 4). האפשרות היחידה היא לכן או אוטובוס או טיסה. איני יודעת מה המסלול טיול שלך אבל יש עוד המון מקומות מרהיבים באלסקה שאפשר להגיע אליהם עם רכב כך שאם אתה רוצה לחסוך את ההוצאה הזו אתה יכול לבקר בהם… (וזאת למרות שרנגל סנט אליאס שמורה נהדרת שנייה ביופיי הרים גבוהים וקרחונים רק לדנאלי).
    נטע

#5240 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה על התשובה המפורטת.
    המסלול שלי בגדול הוא אנקורג'- – Kenai National Wildlife Refuge- הומר-
    Seward- גירדווד- Hatcher Pass Area –
    Eklutna Lake- ו- Talkeetna
    דנאלי- דנאלי הייויי – Wrangell-St. Elias – קרחון Worthington- ואלדז

שוב תודה

רמי

#5244 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש לך מסלול יפה גם בלי רנגל סנט אליאס ואני לא חושבת שהנופים שתראה שם יהיו יותר יפים או שונים מאוד מהנופים של דנאלי או של דנאלי היי ווי (כביש מדהים). מצד שני ברנגל סנו אליאס אפשר ללון שם ממש בטבע ולצאת לטיול רגלי נהדר אל קרחון במקום שהוא פראי ובאמצע השומקום וגם בגובה רב. ההנאה ברנגל סנט אליאס היא כמובן תלויה מאוד גם במזג האוויר… אם יש לך זמן לנסיעה לשם אזי 100$ לאדם זה לא המון. מצד שני גם אם לא תסע לשם בטוח תהנה מאוד בטיול… בקיצור שאלה שאין לה תשובה חד משמעית…
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #5238 in אלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0