אלסקה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3974 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אנחנו מתכננים טיול באלסקה ביולי הבא לשלושה שבועות.
    המסלול בגדול : אנקורג'-Kenai National Wildlife Refuge-קנאי פיורדס-גירדווד-Eklutna Lake-דנאלי- Wrangell-St. Elias – ואלדז.
    1. האם כדאי להגיע לקורדובה לאור המסלול המתואר או שזו נסיעה מיותרת ויקרה?
    2. במידה ואנחנו עושים טיולים רגליים בקנאי פיורדס, Eklutna Lake, דנאלי וגירדווד האם ניתן לדעתך לוותר על טיפוס לפלאטופ באנקורג'?
    אנחנו נראה קרחונים בקנאי פיורדס וב-Wrangell-St. Elias .
    האם ניתן לדעתך לוותר על קרחון פורטייג' וקרחון קולומביה (אנחנו עושים את השיט הארוך בסיוורד).

#3984 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    קורדובה מקום מקסים. הרבה יותר קטן ואינטימי מוואלדז. אם יש לכם זמן אני ממליצה אבל אם אין – המסלול שלכם נהדר גם כך. כמובן שלקרודובה יש להגיע במעבורת.
    לגבי מסלול Flatop – לדאבוני מעולם לא הלכתי במסלול זה אז קשה לי לייעץ (אם אתם מטיילים במסלול זה אשמח אם תשלחו לי מייל או תספרו דרך הפורום מה דעתכם עליו)… לגבי הקרחונים. השיט הארוך בסווארד הוא לא חזק בקרחונים (אלא חזק בפיורדים נהדרים). את קרחון פורטג' ניתן לראות מהכביש – אם יש לכם זמן אתם יכולים לנסוע לראותו בדרך לסווארד אבל זה ממש לא חובה לדעתי. בהשוואה אליו לדעתי יותר יפים קרחון Worthington בדרך לוואלדז (ממש ליד הכביש בדרך בה תיסעו בין כה) וכן קרחון Exit ליד סווארד (שם יש גם מסלול הליכה יפה מאוד!). קרחון קולומביה מרשים מאוד (יותר מרשים מהקרחונים שתראו בהפלגה בסווארד) אך היכולת של הסירות להתקרב עד אליו לעתים מוגבלת בשל הקרח על המים, כל שיפי ההפלגה משתנה בהתאם לתנאים. מה שכן מומלץ מאוד (יותר מהשיט הרגיל לקרחון) זה שיט קיאקים בקרת קרחון הקולומביה (לפרטים פנו לחברת Pangea).
    מקווה שסייעתי ותהנו בטיול, נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־Reply #3984 in אלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0