דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › מסלול במערב ארה"ב
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 5 months by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום, קראתי בעיון רב את שני ספרייך ארה"ב מערב וגם צפון מזרח ונהניתי מאוד.
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים, מתכננים טיול בן 5 שבועות במהלך חודש יולי 2012.
מטורונטו דרך וושינגטון לניו-יורק, טיסה לאורלנדו.
אחרי אורלנדו נותרים לנו 10-15 ואנו מתלבטים האם פרק זמן זה יספיק
לטיול במערב (לוס אנג'לס, לאס וגאס יוסמיטי וסן פרנסיסקו).
האם זה לחוץ מידי ועמוס מידי???
האופצייה הנוספת היא לרווח את הטיול בצפון ולהותיר מס' ימים בסוף למיאמי.נטע דגני
מנהל בפורוםשלום ענת,
שבועיים יכולים בהחלט להספיק למסלול נחמד המתחיל בלאס וגאס, מוביל ליומסיטי, משם לסן פרנסיסקו ומשם דרך כביש מספר 1 ללוס אנג'לס. אפשר אף לקצר עוד ולעשות מסלול של – סן פרנסיסקו-יוסמיטי-כביש 1- לוס אנג'לס. זה נראה לי יותר נחמד מלרווח את הטיול בצפון (אלא אם כן אתם רוצים ממש לרווח אותו ולכלול בו גם את ההרים הלבנים, את שמורת אקדיה ואת קייפ קוד שכולם מקומות נהדרים) ולשהות במיאמי (במיאמי חם איימים בקיץ ובכלל – זו לא עיר שיש בה המון מה לעשות… אפשר לטייל בפלורידה אבל יולי הוא לא החודש האידיאלי לכך). אם אתם מתכוונים לנסוע ליוסמיטי הזמינו מלון דחוף כיוון שזה מקום מאד בעייתי מבחינת לינה.
מקווה שעזרתי ולא סתם בלבלתי אותך… נטעDima
מנהל בפורוםתודה רבה על התגובה המהירה, בהחלט עזרת לי בהתלבטות, אנחנו מתלבטים בנושא כבר מס' ימים ארוכים.
די השתכנעתי ללכת לכיוון של המערב, בפרט שאנחנו רוצים לראות גם טבע.
כמה ימים כדאי להקדיש למעבר בין לאס וגאס דרך יוסמיטי לסן פרנסיסקו?
האם בדרך מוצע לכלול עוד שמורה? קראתי על עמק המוות אבל הבנתי שגם שם חם מידי. האם נסיעה ישירה לא תהיה ארוכה מידי (ילדים בגילאי 6,11,13).
תודה ענת.נטע דגני
מנהל בפורוםאפשר להקדיש יום אחד (כחמש שעות נסיעה) לנסיעה מלאס וגאס למזרח יוסמיטי (ללון בממות' לייקס או ליי ונינג), עוד יום לנסיעה בכביש מעבר טיוגה לעמק של יוסמיטי (ללון בעמק), עוד יום לטיולים בעמק (ללון בעמק) ועוד יום לדרום השמורה (ביום זה ניתן ללון בסן פרנסיסקו – כשלוש וחצי שעות נסיעה או ביוסמיטי). אם לנים ביום האחרון ביוסמיטי אפשר לשלב בנסיעה לסן פרנסיסקו רפטינג נהדר (לא מפחיד) בנהר הסטניסלאוס. כדאי לוודא שכביש מעבר טיוגה פתוח – הוא בדרך כלל נפתח בסוף יוני אבל כבר קרה שהיה סגור ביולי. אפשר להתקשר לשמורה לקבל מושג לגבי כמות שלג עדכנית מעל הכביש המשפיעה על מועד פתיחתו.
נטעDima
מנהל בפורוםתודה רבה, עזרת לי מאוד 🙂
Dima
מנהל בפורוםהיי, חג שמח,
אנו נוסעים לווסט קוסט בתחילת מאי ויהיו לנו יומיים מלאס וגאס לסן פרנסיסקו.
על איזה מקומות היית ממליצה לזוג בן 30.
המון תודה,
אורינטע דגני
מנהל בפורוםהי
יומיים זה קצת מעט אבל בכ"ז הייתי ממליצה או על יוסמיטי או לנסוע לסן פרנסיסקו דרך כביש מספר 1.
ראה מפות בשני הלינקים הללו. נטע-
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 7 years, 9 months ע"י
נטע דגני.
Dima
מנהל בפורוםשלום,
רעייתי ואני הזמנו כבר כרטיסים לתחילת נובמבר לארה״ב. נחיתה בסן פרנסיסקו, סיום בלוס אנג׳לס. מה את ממליצה? כאשר התכנון שלנו הוא סן פרנסיסקו 3 ימים, נסיעה לווגאס, לאחר מכן סן דייגו וסיום בL.A.
כמה ימים מומלץ להקדיש לכל מקום והאם יש לך מסלולים מומלצים?
תודהנטע דגני
מנהל בפורוםהי
קשה לי לענות כי איני יודעת כמה ימים יש לכם, מה אתם אוהבים לעשות וכדומה. אני מציעה לך לעיין בספר שלי על קליפורניה או על מערב ארה"ב, לבנות שלד מסלול ואז לשלוח לי אותו ואשמח להעיר עליו.
נטע -
התגובה הזו עודכנה לפני לפני 7 years, 9 months ע"י
-
מאתתגובות