אגם אוהרה (Lake Ohara) הוא אגם יפהפה במיוחד השוכן בשמורת יוהו (Yoho). ההגעה אליו אפשרית באוטובוס של רשות הטבע והגנים בלבד ומספר הכרטיסים מוגבל. בשנים קודמות אפשר היה לבצע הזמנה ב-20.4 כל שנה, אך בשנייה שנפתחו הקווים ואתרי ההזמנות – כל המקומות נחטפו וגם מי שהתקשר או ניסה להזמין בשנייה שחלון ההזנה נפתח – נשאר בדרך כלל בלי כרטיס.
השנה רשות הטבע והגנים מנסה מנגון אחר (שאולי ימנע מחברות מסחריות לתפוס את כל הכרטיסים ללקוחות פרטיים) – יש להגיש בקשה במהלך חודש פברואר, ולאחר מכן תתקיים הגרלה. הזוכים יזכו בכרטיס. הרישום עולה כסף (אבל רק 10$). ממליצה לכל מי שמגיע להרי הרוקי לנסות את מזלו. המקום בהחלט שווה ויש בקרבתו גם מסלולי הליכה נהדרים (ממליצה במיוחד על Opabin Circuit).
ראו כן מידע נוסף:
מידע על עלויות וכן לינק לאתר ההזמנות ניתן למצוא כאן: https://www.pc.gc.ca/en/pn-np/bc/yoho/activ/randonnee-hike/ohara/reserve