פארק יוסמיטי

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #76057 הגב
    יובל קרת
    אורח

אני מתכננת לנסוע מאגם טאהו לכיוון יוסמיטי ולעשות שם 2 לילות. את הלילה הראשון סגרתי באל פורטל שזה קרוב יותר לשמורה, ולילה שני במידפיינס (גם כי יום למחרת אני ממשיכה לכיוון כביש 1- כרמל וגם כי מצאתי מקום מגניב נורא לישון בו!?)
    1. אני קצת מבולבלת מהמידע ולא הצלחתי להבין אם צריך להזמין כרטיס כניסה לשמורה / למקומות מסויימים בשמורה כמו גליישר?2.אם אני נכנסת מאל פורטל לשמורה באיזה מקומות אני יכולה לטייל מבלי להזמין מקום לפני? מה מומלץ?
    3. אחרי הלילה השני במידפיינס, איפה היית ממליצה לעצור לעוד טיול בדרך למונטריי/כרמל?

תודה רבה??

#76060 הגב
    נטע דגנינטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. ליוסמיטי לא צריך להזמין כניסה מראש אבל כדאי להיכנס לשמורה מוקדם בבוקר
    2. אין משהו מעניין בין מידפיינס למונטריי
    לא יודעת מתי הטיול ואיפה את לנה בלייק טאהו אבל אם הטיול במועד בו כביש מעבר טיוגה יהיה פתוח (טרם פורסם מתי יפתח) ואם את יוצאת מדרום לייק טאהו – אז יותר יפה להגיע ליוסמיטי מכיוון מערב (מכביש 120, מעבר טיוגה)
    אני מציעה ללון 2 לילות באל פורטל ולמחרת לנסוע למונטריי (כדי למקסם את הזמן ביוסמיטי)
    שימי לב שכביש 1 סגור
    יש מידע כאן (תגללי למטה עד שתגיעי לידיעה הרלוונטית)
    https://www.maslulim-america.com/%d7%94%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
    נטע

#76062 הגב
    יובל קרת
    אורח

תודה על המענה!
    מגיעים לשם ביולי הקרוב 10.7 אז אני חושבת שעד אז מעבר טיוגה עוד יהיה סגור.
    ממידפיינס אין איזור מעניין ביוסמיטי שאפשר לטייל בו? ראיתי שיש את איזור סקויה אבל זה מרחיק אותי ממונטריי ולכן מחפשת עוד איזור ביוסמיטי שאוכל לטייל בו.
    לגבי כביש 1, ראיתי אבל שאפשר להגיע עד לביג סר ואז לחזור ולעשות עיקוף ולרדת למטה למורן ביי. מיותר? או ששווה את הנסיעה?

#76068 הגב
    נטע דגנינטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ממידפיינס ליוסמיטי זה שעה נסיעה. את רוצה לנסוע ממידפיינס ליוסמיטי ואז חזרה למונטריי? לא הבנתי
    יוסמיטי הוא לא בדרך בין מידפיינס למונטריי… יוסמיטי זה בכיוון ההפוך
    מדוע לא להוסיף לילה באל פורטל (שקרוב ליוסמיטי)?
    אפשר לרדת לביג סר. לא מיותר
    נטע

#76071 הגב
    יובל קרת
    אורח

חשבתי ביום שאנחנו נוסעים מאגם טאהו לטייל שם עוד קצת באיזור, ואז להגיע ליוסמיטי בסביבות אחהצ. לישון באל פורטל ואז לקום מוקדם בבוקר ולעשות יום שלם של טיול בתוך השמורה, בסוף היום ללכת לישון במידפיינס (כשעה נסיעה מהשמורה).
    בוקר למחרת לעשות עוד טיול אבל באיזור אחר אולי מחוץ לשמורה ואז להמשיך לכיוון מונטריי. התכנית ריאלית? או שאני מסבכת משהו/מבזבזת זמן ? אני לא רוצה לוותר על לישון במידפיינס בגלל המקום שמצאתי שנראה לי חוויה בפני עצמה (auto camp Yosemite) אז אני מנסה לתכנן את המסלול לפי זה

#76074 הגב
    נטע דגנינטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין לי הצעה עבורך לטיול ביום בו את מתעוררת במידפיינס
    זה לא הגיוני לחזור ליוסמיטי ביום הזה
    מעבר לכך – הזמן שלך בשמורה יהיה מאוד קצר אבל מעבר לכך התוכנית בסדר
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־פארק יוסמיטי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי