- This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 7 months by .
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › מסלול צפון מזרח באמצע יוני
נטע היקרה.
ראשית, תודה מקרב לב על הספר של המערב איתו בניתי טיול להורים שלי בשנה שעברה. היו רגעים בתקופה זו ששמות של צבעים היו מבחינתי מסלולים בג'ספר ובויקטוריה :-). השנה הם טסים לווגאס והמזרח. אני אקנה השבוע את הספר של המזרח אך אשמח לעצה ראשונית.
ההורים טסים באמצע יוני ישירות לווגאס ל-3 ימים ולאחר מכן אני מזמין להם טיסה מווגאס ל -DC (נוחתים ביום ו' בשש וחצי בבוקר). שם הם אמורים לשהות יומיים שישי-שבת (הם לא נוהגים בשבת). ביום ראשון עד שישי אני מתכנן להם מסלול שכולל את האמיש, הרשי, ניאגרה, טורונטו, ורמונט, ניו המפשיר והגעה לניו יורק. כמובן שבהתאם למסלול נחליט על מקומות ואתרים אטרקטיביים לביקור, שהייה ודילוג.
לאחר מכן הם בניו יורק עד יום רביעי.
האם בגדול מדובר בטיול שאפשר לממש אותו ב-6 ימים? אולי אפילו ב-5?
תודה על המענה המהיר, ליאור.
שלום ליאור,
לא נראה לי שאפשר לממש את כל האתרים הללו בחמישי-שישה ימים – בכדי לממש את כולם צריך לפחות שבועיים. צריך לוותר על משהו… מציעה שתסתכל בספר שלי על המסלולים ותראה מה הכי מעניין. אני הכי אוהבת אישית את המסלול הכחול אבל אם אתה רוצה שהמסלול יכלול את האתרים שציינת אתה יכול להתחבר מהמסלול האדום למסלול הכתום – לנסוע מהאמיש ישירות לאית'קה ולעשות את המסלול הכתום הפוך. בדרך חזרה לניו יורק אפשר אף להתחבר למסלול הירוק ולטייל בהרים הירוקים. אבל בכל מקרה – גם אם תקצר מאוד ותאחד ימים זה ייקח פי שניים זמן מהזמן שהקצבת.
נטע
תודה נטע.
אגב,
הרעיון של נחיתה ב-DC אחרי ווגאס ולא בניו יורק הוא חכם באמת?
וושינגטון עיר מקסימה. וניו יורק כמובן מרשימה ומעניינת. קשה לי לייעץ. זה תלוי האם הם כבר היו בניו יורק/וושינגטון ומה בדיוק הם מחפשיםלראות/לעשות. בשני המקרים מדובר בערים גדולות וסואנות (וושינגטון כמובן פחות) ובשדות תעופה גדולים. אישית אני מאוד אוהבת את וושינגטון…
מחפשים מלון?